söndag, oktober 14, 2007

Nya bottennoteringar för KD är att vänta

Kristdemokraterna hamnar återigen utanför riksdagen och moderaterna får sin sämsta notering på över tre år. Inte sedan den borgerliga alliansen bildades i Högfors i augusti 2004 har väljarnas stöd varit så svagt. KD som satt hela sin prestige på slopandet av fastighetsskatten och vårdnadsbidraget kommer att stå inför en tuff tid framöver då deras svikna vallöften ständigt kommer att bubbla upp till ytan. Sedan har vi även finansmarknadsminister Odell och hans turer kring utförsäljningen av statliga företag samt Carnegieskandalen.
Hägglund firar framgångarna från SvD/Sifos oktobermätning

Lägg till försvarandet av religiösa friskolor och motståndet mot könsneutrala äktenskap och KD:s väg mot nya bottennoteringar är ett faktum. Som sagt tidigare, KD kommer överlägset vara det största interna problemet för borgerliga alliansen i valet 2010.
Krassman, In Your Face

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så går det när man profilerar sig som abortpartiet nummer 1. Blir dock positivt med Sverigedemokrater i dess ställe.

Krassman sa...

Anonym: Ha ha, Sverigedemokraterna som är über abortpartiet i falukorv. Det finns inget positivt med dessa kvasinationalister vilket naturligtvis kommer visa sig i valet 2010. De kommer tappa många mandat i kommunfullmäktige runt om i Sverige och till och med Piratpartiet kommer få fler röster till riskdagen.

Anonym sa...

Hans fru på bilden ser ju ut som en riktig pudding. Vad har dom gemensamt, tro?