måndag, december 17, 2007

In Your Face Adelsohn

Även konspirations tankarna kring media tycks nu drabba den borgerliga eliten. Före detta moderatledaren Ulf Adelsohn uppmanar vänner och bekanta att bojkotta SvD, vars debatt- och ledarsida han menar ligger bakom regeringens sjunkande opinionssiffror. Han påstår även att nyhetsbevakningen är vinklad. Något som säkert inte Adelsohn hade något emot eller ens reflekterade över under förra mandatperioden när Socialdemokraterna satt i majoritet.

Stackars lille Ulf, nu vet du hur det känns.

– Det är en märklig kritik som Ulf Adelsohn kommer med, men jag är inte förvånad, så här har han tyckt i flera år. Ulf Adelsohn verkar tycka att vi ska bli regeringens hejarklack och det tänker vi aldrig bli, sa Mats- Eric Nilsson, redaktionschef och SvD:s tf ansvarig utgivare. Nej det är väl uppenbart att det är svårt att sitta vid makten när man gör ett uselt arbete, detta ovsett vart man befinner sig på den politiska skalan. Även om moderaterna nu mer vill ge bilden av att vara ett parti, och inte ett politiskt parti.

Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inte för att jag tror att Adelsohn är en odemokratisk person som till varje pris vill ha kontroll på vad som skrivs i media... Men man får obehagliga associationer till Putin och hans vilja att kontrollera vad som skrivs i media om honom och hans politik. Något som naturligtvis är djup olyckligt ur demokratisk synvinkel! Förhoppningsvis har bara Uffe vaknat på fel sida, och kanske tar tillbaka denna kritik mot Svd.se nästa vecka! En stor eloge till SVD som vågar gå ut med denna kritiken från Adelsohn, och samtidigt sitt aggerande (istället för att mörka kritiken, och foga sig till Ulf Adelsohns vilja)!

Tack SVD för Ert modiga aggerande!

Anonym sa...

För att citera Phoebe i Vänner från gårdagens avsnitt: "I have tasted my own medicine and its bitter!"