onsdag, mars 14, 2007

Nostalgitripp av Ring

Laddade hem en skiva via nätet igår kväll och vilken nostalgitripp. Ken Ring körde några av sina nya låtar på P3 i måndags och jag fastnade direkt. Ken är väl mer känd som en av landets största strulputtar men på micken knäcker han. Tid har gått sen Ken strulade som värst och nu kämpar han med att få ordning på liv och familj. Skivan kostade 50 spänn att ta hem och det var småslantar för att få denna gubbe på 30+ att känna sig ghetto. Började läsa på Kens blog och vill ni skapa er en egen bild av Ken Ring kan ni ta del av hans liv här.

Ken Ring knäcker enligt In Your Face.

Krassman, In Your Face

Inlägget pingat på intressant.se
Andra bloggar om: , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Visste du att Ken Ring har en storebror som heter Fis i förnamn?

Krassman sa...

Ingiberg: Ha ha, din skojare. Passa dig nu, Ken kanske är på bloggen och läser, då ligger du risigt till :). Då skickar han sin brorsa på dig......

Anonym sa...

Ken är inte 30+ han är 28

Slim sa...

Skivan är grym! I "Godnatt" och "cutta dom" så tycker jag att Ken har tagit svensk hip hop till en ny nivå, fan lyssna på hans flow och känsla!!!

Krassman sa...

Anonymous: Gubben som är 30+ är nämligen undertecknad :)

Krassman sa...

Slim: Du har helt rätt. Mina två favoriter så här långt är "2000 talet och "Följ lagen"

Slim sa...

mmm... dom två är också sköna som fan! Colen & Webbs "2000-talet" är jävligt bra proddat, men Kens egna beats går inte av för hackor heller! Brukar spela "Grabbarna från förorten" för min dotter, hon blir alldeles bananas och dansar runt som bara den=) Gillar din musiksmak "grabben"!

MVH superslimline.blogg.se