måndag, mars 19, 2007

Träff med partiordförande

Idag fick vi anställda på Socialdemokratiska riksdagsgruppen träffa vår nya partiordförande Mona Sahlin en stund för oss själva. Det hade varit en lång helg för Mona och hon bad om ursäkt om hon verkade trött, helt förståligt med tanke på schemat hon haft.
Mona Sahlin, partiordförande för oss Socialdemokratern

Mona kände att vi var klart stärkta efter helgen. Ett avslut och en början som gav en glädje och en revanschlusta, allt detta med glimten i öga. Mona talade om det samtalen vi nu måste för inom vårt parti. Vilka frågor skall vi fokusera på i organisation och politik. Hur vi skapar forum för en öppen och givande dialog. Även frågor som är svåra och som vi kanske duckat för måste diskuteras. Sverigedemokraterna samt att allt fler unga mår allt sämre för nämna två. Att hon gång på gång poängterar att detta gör vi tillsammans, att laget är större än jaget ger en härlig känsla och det var ingen som inte hade glädje, revanschlusta och glimten i ögat när vi lämnade förstakammarsalen.

Krassman, In Your Face
Inlägget är pingat på intressant.se

1 kommentar:

Lisa sa...

Är så coolt att få jobba på riksdagen! Måste tillstå att efter x antal sökta jobb så är jag något avis på det privilegium du har! :)