måndag, november 05, 2007

Vem skall leda den då?

Efter skandalerna med flera ledande moderater vill partisekreteraren Per Schlingmann ha en intern diskussion om etik och moral. Ni får ursäkta frågan men vem hade Sclingmann tänkt skulle leda detta arbete. Finns det någon kvar i moderatledningen som klarar en sådan uppgift?
Ny maskot från moderaterna presenteras inom kort....

In Your Face kan redan nu presentera moderaternas nya maskot, den tidigare blå smurfen har nu ersatts en svart. Detta för att tydligare kommunicera synen på att man skall göra rätt för sig när det gäller att betala skatt. Partiet har gått från en blå inriktning till en tydligare svart markering.

Krassman, In Your Face

3 kommentarer:

Eva-Lena Jansson sa...

Du vet väl att svartsmurferna inte är särskilt snälla, snarare elaka och griniga? Och har du tänkt på att den smurf som är smartast är han som har röda byxor och mössa...

Catarina sa...

och det finns bara en tjej....

Anonym sa...

Mhh. Nu väntar vi bara på att Mona Sahlin kommer och talar om ett det minsann är "häftigt att betala skatt" - som om man hade nåt val.

Föundras över att hela denna debatt och svart och vitt inte nämner ORSAKEN till svartjobb, nämligen de sjukt höga skatterna på att erbjuda och utföra jobb i detta land. Men det är förståss lättare för S och V märkta journalister att glömma vilka som skapat denna kultur (S!) och hellre racka ner på nåt som för många som vill ha ett jobb utfört är enda ekonomiska alternativet.

Svart ekonomi uppstår ju inte av sig självt.