fredag, november 30, 2007

Vad sysslar min Morrissey med

Stjärnan och den mystik omgivna Morrissey har hamat i riktigt blåsväder, och med all rätt. Morrissey hotar nämligen att stämma den brittiska musiktidskriften NME. Anledningen är en artikel i det senaste numret där han enligt reportern ska ha sagt att Storbritannien har förlorat sin identitet på grund av invandringen. Morrisseys advokater har hotat med rättsliga åtgärder ifall tidningen inte publicerade en ursäkt till sångaren innan klockan ett på torsdagseftermiddagen, brittisk tid, rapporterar BBC News. När tiden löpte ut hade ingen ursäkt kommit. I intervjun ska Morrissey ha nämnt flera exempel på hur den brittiska identiteten urholkats på grund av att en stor del av befolkningen i dag kommer från andra länder. Han säger dock att han tycker att rasistiska åsikter är idiotiska.

Det är inte första gången för Morrissey heller. Under 80 och 90-talet så kom ett antal anklagelser mot Morrissey på grund av sånger som "Bengali In Platforms" and "National Front Disco". Detta fick sin kulmen när han under en konsert 1992 drapperade sig med The Uninon Jack. Lika mycket som han har anklagats för att vara rasist så har han gjort uttalanden och handlingar i motsatt riktning. Han var aktiv i Unite Against Fascism medlem i Amnesty och uttryckt sig mycket kritiskt mot Jörg Haider´. Oavsett allt detta så måste Morressiey tala ut om de påstådda senaste kommentarerna.

Krassman, In Your Face

Bara 42,6% i senaste mätningen

Väljarstödet för den borgerliga regeringen slår nu nya bottenrekord, och avståndet till oppositionen har inte varit så stort sedan 1994. Fredrik Reinfeldt får sina lägsta siffror hittills som moderatledare, enligt Synovates senaste mätning. Sossarnas siffror har samtidigt åter vänt uppåt och når nu 46,2 procent.

Tror du att allt vänder under ordförandeskapet i EU Fredrik?

Vi är tillbaka på samma nivå som omedelbart efter valet av Mona Sahlin till partiledare i våras. Uppgången sedan augusti är statistiskt säker enligt mätningen och när Mats Odell tar tag i de ideologiska utförsäljningarna av våra bolag så kan vi nog förvänta oss ännu högre siffror än dessa ynka 42,6%. Reinfeldt och gänget driver de dåliga siffrorna framför sig och oron är klart påtaglig. När skall det vända? Kommer ordförandeskapet för EU vända siffrorna för den borgerliga regeringen? Det är snart den enda chansen dom har.

Krassman, In Your Face

torsdag, november 29, 2007

Två fel gör inte ett rätt

Valrörelsen i USA är i gång och demokraterna har under en tid haft debatt om vem som skall företräda partiet som dess presindentkandidat. Nu har även republikanerna genomfört den debatt där frågorna ställs av personer som gjort egna filmer på YouTube. Efter den debatten så vittnar den gamla sanningen att två fel inte gör ett rätt att republikanerna går mot en stensäker valförlust, oavsett presidentkandidat. Debatten i St Petersburg i Florida blev ganska hetsig mellan republikanerna Mitt Romney och Rudolph Giuliani.
Elefant eller åsna? mina pengar är på åsnan i alla fall

Frågan om illegala invandrarna tände debatten och hårda ord växlades mellan Giuliani och Romney. Giuliani anklagade den förra Massachusettsguvernören för att ha förvandlat guvenörsbostället till fristad för arbetare utan officiella papper. Romney kallade den förre New York-borgmästaren för oförskämd och anklagade honom för att vilja tvinga husägare att kräva id-papper från människor som talar med "konstig betoning". Vi får väl se om denna fråga blir ett sänke för republikanerna i valrörelsen, ett i mängden i så fall.
Krassman, In Your Face

måndag, november 26, 2007

Tvivelaktiga motiv

Fick en märklig känsla när jag såg dessa bilder. Det var en blandning av bitterhet, avsmak och empati. Dessa bilder på unga Irak­veteraner (nordamerikaska, sådana) har skapat en livlig debatt i landet gjort av plast, socker och fett. Porträtten på de unga ­veteranerna förde in kriget i de amerikanska vardagsrummen. Därför vågade gallerier och museer till en början inte visa bilderna.

Tvivelaktiga motiv, på flera sätt

Det verkar behövas denna typ av bilder för att krossa glasbubblan som många Amerikaner verkar befinna sig i. Hur många gånger skall vi behöva se lemlästade kroppar släpas av anhöriga och militärer efter ytterligare ett bombdåd. Jag bara undrar, när kommer man att på gallerierna få se bilderna på den drabbade cevilbefokningens? Här är det soldater utrustade till tänderna i kevlarskydd och vapen som är bland de mest avancerade som tillverkats. När får vi se bilder på de 77,333 till 84, 250 cevila som uppskattningsvis har dödats? Jag bara undrar.

Läs här hur och hur många civila som dödas varje dag i Irak.
Läs här hur och hur måga militärer som dödas varje dag i Irak.

Krassman, In Your Face

In Your Face

Stureplansprofilerna får ingen ny rättegång. Högsta domstolen har beslutat att inte ge männen prövningstillstånd till ny rättegång som de ansökt om. Genom HD:s beslut står domen från Svea hovrätt på fyra års fängelse för grov våldtäkt fast.

Stureplansprofilerna får behålla sin profil, ingen ny rättegång här inte

Så här resonerade deras advokater Björn Sandin och Peter Mutvei efter domen i hovrätten. - Varken sms, läkarintyg eller kvinnans upprördhet när hon kontaktade polisen styrker att hon utsatts för våldtäkt.- Jag räknar med att överklaga till Högsta domstolen. Det har hänt förut när det är så här mycket uppståndelse att HD tar upp ett mål de annars inte skulle ha gjort. Blev först orolig när jag hörde om att de skulle överklaga domen men nu kan vi gladeligen säga In Your Face till Stureplansprofilerna som nu får sitta sin fyra år.

Krassman, In Your Face

fredag, november 23, 2007

To late K-G Svenson, to dam late

Moderaterna i Karlskrona ska inte göra upp med Sverigedemokraterna i fortsättningen, wow vilka glada nyheter!!! Vart tror K-G Svenson att han hamnar på skalan över trovädighet efter denna manöver? Centralt har moderaterna slagit fast att moderata politiker inte ska samarbeta, förhandla eller göra sig beroende av SD. Skadan är redan skedd och det skulle aldrig behövts att Schlingmann och Reinfeldt behövt bitch-slappat K-G till rättning i ledet, som uppenbarligen nu är fallet.

Richard Jomshof från SD i Karlskrona är säker på sin sak

Trots K-G Svenson myndiga ton när det gäller framtiden så är inte SD:s gruppledare inte orolig. Han tror att moderaterna kommer att tvingas förhandla med SD under mandatperioden. Tyvärr så lägger jag nog mina pengar på Jomshof den här gången.

Krassman, In Your Face

onsdag, november 21, 2007

Kampen mot SD och ND får vi fixa själva

Det blir mer och mer uppenbart att kampen mot SD och ND kommer vi från vänstern att få stå för själva. Det finns kommuner där samtliga partier från vänster till höger gör sitt för att motverka att främlingsfientliga partier skall få ett ökat inflytande, men inte på alla ställen.

Karl-Gösta Svenson (m), nu kan ni skrämma barnen ordentligt

I förra veckan träffades en överenskommelse mellan kommunstyrelsens ordförande K-G Svenson (m) och Sverigedemokraternas gruppledare Richard Jomshof (SD) om skolornas framtid i Karlskrona. När man hör intervjun med K-G Svenson så slås man av häpnad vilken syn på politiken som vissa kan ha. Vidrigt är ordet och makten framför allt är parollen från Karl-Gösta Svenson.

Krassman, In Your Face

Vägar istället för välfärd

Regeringens trafikutredare för Stockholms län Carl Cederschiöld har begärt att få in svar om medfinansiering från kommuner i länet som har större vägprojekt planerade. Naturligtvis har han bara tillfrågat borgerligt styrda kommuner för att ge dessa en chans att kunna visa på handlingskraft och Norrtälje kommun är en av dom. Under märkliga former så har nu den borgerliga majoriteten i kommunen meddelat Cederschiöld att finasieringen av det planerade byggandet Västra vägen. Här nedan ser ni min debatt artikel på ämnet

Cederschiöld pressar kommunerna på pengar till vägar istället för välfärd

Den borgerliga majoriteten, under ledning av Kjell Jansson tror sig nu hittat frågan som skall befästa deras valseger i kommunen 2010. För att visa på handlingskraft så ger Kjell Jansson i ett brev ekonomiska utfästelser för Västra Vägen till regeringens trafikutredare som kan komma kosta vår kommuns innevånare allt från 160 till 270 miljoner kronor, detta för att väg bygget skall komma igång ett år innan valet.

Kjell Jansson har många gånger riktat kritik mot den tidigare Socialdemokratiska regeringen och beskyllt den för att vältrat över kostnader på kommunen. När det nu är en borgerlig regering som styr så är det tyst från Kjell Jansson och han öppnar gladeligen kommunens plånbok för ett kraftigt statligtbidrag. Detta samtidigt som kommunens verksamheter är svårt eftersatta på en rad områden. Kjell Jansson och den borgerliga majoriteten i kommunen satsar hellre på att ge av kommunens pengar till staten än att göra behövda satsningar på vår gemensamma välfärd.

Västra vägen viktig men att den skulle vara så viktig att kommunen skall betala hela eller delar av den istället för att prioritera skolan, förskolan och våra äldres situation är helt oacceptabelt. Vi vet att regeringens trafikutredare riktat sin fråga om medfinanisiering för statliga vägprojekt till borgerliga kommuner i första hand. Detta för att ge dessa kommuner en chans att visa på handlingskraft, för att vänd den dåliga opinionen. Oavsett motiv så kan vi aldrig medverka till att denna typ av utpressning skall accepteras. Vi Socialdemokrater har medverkat till att förskottera upprättandet av vägverkets arbetsplan men att som borgerligheten vilja betala 30 % av hela bygget och sedan förskottera det resterande utan nämna några garantier för återbetalning är absurt.

Skolorna i Norrtälje är sämst i länet hamnar på plats 289 av 290 i lärarförbundets undersökning. Personaltätheten inom förskolan är bland de lägsta i Sverige och äldre står i kö för ett enskilt boende. Nämnderna i kommunen kompenseras inte fullt ut för löneavtalen vilket betyder att personalens ofinansierade löneökningar skall tas från verksamheten. Detta samtidigt som nämndernas kostnader inte räknas upp med den inflation som sker under året. Det skall bli spännande och få en förklaring från de ”nya” moderaterna som skall vinna valet på att ställa bidrag mot välfärd. Då har ju Kjell Jansson en del att förklara med sitt bidrag till staten från vår kommunala välfärd.

Kristian Krassman (s)

tisdag, november 20, 2007

Mördare kan rädda liv

På DN debatt skriver idag Anders Milton som är regeringens nationella psykiatrisamordnare att mördare inte får bli läkare. Detta efter att Karolinska institutet i Stockholm har antagit en dömd mördare som student till läkarutbildningen. Milton menar att det skadar det förtroende som hälso- och sjukvården måste ha för att rätt kunna hjälpa människor. Milton skriver vidare att den dömda mördaren borde få en signal från samhället att dörren till läkaryrket är stängd.

Anders Milton är ute och cyklar i läkar frågan

Jag delar inte Anders Miltons uppfattning. Om en läkare begår ett mord är det befogat att bli avstäng från yrket men inte om men begått brottet innan man har utbildat sig till yrket. I Sverige så måste vi se de som avtjänat sitt straff som människor och medborgare med lika skyldigheter och rättigheter, precis som alla andra. Om det handlar om att skydda förtroendet för läkarkåren så är det väl bara en tidsfråga innan dömda för grova brott inte kan utbilda sig till något arbete över huvudtaget där man har ansvar för andra människors liv och hälsa. Den läkaren som behandlade mig sist gjorde det enligt alla konstens regler och även om han/hon har begått ett mord så litar jag på att personen utövar sitt yrke korrekt.

Kanske en naiv syn med tanke på vad vissa läkare gör med sina patienter men jag tror inte att Miltons tankar om att hindra grova brottslingar från att bli läkare motverkar att dessa historier att upprepa sig. Det största hotet mot förtroendet för hälso- och sjukvården är de läkare som begår brott. Inte de dömda brottslingar som vill arbete inom hälsa- och sjukvård.

Krassman, In Your Face

fredag, november 16, 2007

Vindkraft för fullkraft

Vattenfall skall stå för den största satsningen på vindkraft hittills i Sverige. De planerar för 550 vindkraftverk i fem sydliga skogslän. Om alla byggs kommer de att stå för tre procent av landets energiproduktion, och ge el till 800.000 villor. Det får mig naturligtvis att lyfta min debattartikel som jag idag skickade till tidnigen hemma. Det visar sig nämligen att det borgerliga styret i kommunen ser vindkraft som ett problem och inte som en möjlighet, håll till godo.

I NT den 12 november så publicerades en mycket bra debattartikel av Mats Dannewitz Linder (mp) gällande vindkraft. Mats avslutar sin artikel med en fråga till oss Socialdemokrater om hur vi ser på vindkraft och hur en policy för etablering av vindkraft bör se ut.

Vi Socialdemokrater var lika förvånade som Mats Dannewitz Linder när Kent Lööf fick svaret om hans ansökta bygglov för sitt vindkraftverk. Majoritetens svar vittnar om att man ser detta med vindkraft mer som belastning än en möjlighet. Annars skulle man aldrig använda sig av de riktlinjer som länsstyrelsen har i sina beslut. Hade borgerligheten tyckt som vi Socialdemokrater, att vindkraft bör etableras och att de privatpersoner som tar initiativ till detta är goda förebilder. I så fall hade den borgerliga majoriteten i kommunen använt en kroppsdel istället för riktlinjer i detta ärende, nämligen huvudet.

Majoriteten vill använda sig av en skyddsgräns på 400 meter för vindkraft och orsaken till detta har jag inte funnit något vettigt svar på. Tog mig tid att söka information på området och hittade en bra och trovärdig källa, Centrum för Vindkraftsinformation som bedriver utbildning och forskning om vindkraft. När man läst deras faktablad om ljud från vindkraft och de riktvärden som användas så klarnar bilden, vilket den även borde ha gjort för den borgerliga majoriteten. Ser man på den modellen av vindkraftverk som Kent Lööf vill använda så skulle den vid en vind av 8 m/s lämna cirka 48 decibel (normalt tal har en ljudnivå på 65 decibel), detta uppmätt 12 meter från rotorn på vindkraftverket. Om det blåser mer än 8 m/s så överröstas vindkraftverket av vindbrus och annat bakgrundsljud. Ställ detta i jämförelse till de 400 meter som man hänvisar till i den borgerliga majoritetens svar.

Ljudet från större vindkraftverk brukar ligga på mellan 95-105 decibel och i dessa fall skall man självklart använda sig av naturvårdsverkets riktlinjer. Det finns två områden i Norrtälje kommun som utpekats som lämpliga platser för vindkraftparker i större skala, Stora Björn i vår ytterskärgård och ett område nordväst om Hallstavik. På samma fullmäktige som Kent Lööf fick sitt märkliga svar från den borgerliga majoriteten så lade vi socialdemokrater tillsammans med vänsterpartiet en motion om att kommunen skall ta initiativ och låta Norrtälje Energi göra ett program och en investeringsplan för att bygga vindkraftparker på dessa områden. Man bör även utreda möjligheten för kommunens innevånare att bli delägare i det vindkraftproducerande företaget.

Jag hoppas att Mats Dannewitz Linder känner sig nöjd över svaret och jag hoppas verkligen att miljöpartiet och kanske även centerpartiet stöttar vår lagda motion för att sätta igång med en kommunal vindkraftpark. Lika mycket som vi socialdemokrater stöttar Kent Lööf att han skall få bygglov för sitt vindkraftverk.

Kristian Krassman (s)

torsdag, november 15, 2007

Offentlighetens helvete

En 42:årig galning har haft planer på att mörda Filippa Reinfeldt. Larmet om mordplanerna kom från läkare på sjukhuset där mannen har fått vård. De bedömde misstankarna som så allvarliga att de behövde bryta patientsekretessen. Mannen hade då talat öppet med vårdpersonalen om sina tankar. Pengar till mordvapen hade han lagt undan.

Vi saknar dig Anna, vi kommer alltid att minnas dig

Något mer om mannens motiv har inte framkommit men tydligt är att målet var Fredrik Reinfeldt men att det är lättare att komma åt honom genom att ge sig på Filippa. Hur påtaligt hotet verkligen har varit kan man diskutera men det är bra att man har agerat i tid för att hindra denna 42:åring. Offentlighetens helvete är just detta med hot och förföljelse. Har själv vänner som har haft SÄPO skydd dygnet runt, och dessa är aktiva inom kommunpolitiken. Tyvärr så ser jag ingen trend som talar för att offentliga personer kommer behöva mindre skydd i framtiden.

Krassman, In Your Face

onsdag, november 14, 2007

Framtidsdagarna med Socialdemokraterna

Vad säger ni om den överaktiva repportern? Själv tror jag på en Guldbagge eller att stora jounalistpriset är inom räckhåll.

tisdag, november 13, 2007

Som hämtat ur filmen Strul med Björn Skifs

För att citera gängledaren Hjelm ur 80-tals filmen Strul med Björn Skifs. "Och den här gången får fan ingenting gå fel". Citatet är väl något i stil med Reinfeldts ord när Mats Odell återigen skall ta tag i de ideologiska utförsäljningarna av de staliga bolagen. Frågan om vem som ska ta över efter Karin Forseke som ordförande i rådet för försäljning av aktier i bolag med statligt ägande har orsakat strid i regeringen. Odell tvingades ringa återbud till Foresekes påtänkta tillträdare och därefter har ordförandefrågan blivit en partipolitisk strid i regeringskretsen. Alla allianspartierna vill nu ha en röst med i laget vid den kommande utnämningen.

Det är bara en tidsfråga innan vi får se Odell på vitaduken i Strul II?

Inte så konstigt kanske? De katastrof låga siffrorna för regeringen biter sig fast och desperationen efter en frälsare hos den bogerliga alliansen blir mer och mer påtaglig. Första förhoppningen för den borgerliga regeringen var den första budgeten, hur det gick med siffrorna efter den kommer vi alla ihåg. Sedan var det budget nummer två, samma visa där. Men riksstämman i Gävle då, nu skulle siffrorna vända och landsfader Reinfeldt skulle vända opinionen. Totalt fiasko efter Reinfeldts försvar av Schemström och siffrorna fortsätter att dyka. Så när skall det vända? Den boregrliga alliansen kommer ställa mer och mer av sitt hopp till Europaparlamentsvalet 2009. Moderaterna fick 2004 18,3% av rösterna vilket dom bara kan drömma om den här gången. Vi kommer nämligen slå spiken i kistan redan där för deras valrörelse till 2010.

Krassman, In Your Face

söndag, november 11, 2007

Living Darfur

Ta dig fyra och en halv minut och tänk er bort från din trygga vardag. Såg den här musikvideon med Mattafix för första gången i helgen och har inte kunnat släppa den. Ibland behövs det inte mer än fyra och en halv minuter för att man skall få upp ögonen. Musiken, de fantastiska bilderna får det fruktansvärda folkmord som sker i Darfur att kännas avlägset, men ändå närvarande. Videon i filmad i östra Tchad på gränsen till Darfur och Mattafix tanke med videon var att den skulle engagera och bidra till debatten om det som sker i Darfur och östra Tchad. När det gäller mig så har dom lyckats i alla fall. Vad säger ni själva?

lördag, november 10, 2007

Live från Münchenbryggeriet

Idag så startat Socialdemokraternas framtidsdagar som hålla på Münchenbryggeriet. Jag jobbar här hela helgen med att intevjua besökare. Detta dokumenteras naturligtvis av ett kamerateam som jag har till mitt förfogande. Har ju stått framför kameran förr när vi gjort saker till Youtube men detta är mycket proffsigare. Skall bli spännande och se hur det blir och resultatet kommer att finnas på Youtube under början på nästa vecka.

Krassman, In Your Face

tisdag, november 06, 2007

Utmanad

Blev för ett antal dagar sedan utmanad av Johanna Graf på sju sanningar om mig själv. Har gruvat mig en del inför detta men vad fan, det kan ju inte gå mer än åt helvete med allting så nu kör vi. Sorry att det dröjt Johanna men här har du mina sju sanningar om mig själv.
1) Jag har röstat på Ny demokrati i riksdagsvalet 1991. Helt otroligt hur dum och blåögd man kan vara. Det var mitt första val och jag skyller på allt jag kan. Jag tror dock att jag verkligen gjort bot för detta vid det här laget.


2) Jag åker HD och är medlem i en MC-klubb, i Kristinehamn i Värmland. Bara 37 mil till klubblokalen men träffar man bra människor så finner kärleken inga gränser.

3) Jag är hopplös på datum. Vet inte hur många dagar som finns i månaderna. Har glömt min egen mammas födelsedag två gånger och behöver jämt och ständigt hjälp av människor i min omgivning för att inte glöma något eller någon.

4) Envis så jag skäms. Något som mina närmaste ständigt påminner mig om. Det har blivit bättre på senare tid men ibland är jag helt hopplös.

5) Prioriterar mina uppdrag för mycket. Många får lida i de familjer där det finns politiskt eller fackligt aktiva men tyvärr så ligger jag nog i en klass för mig själv. Ett exempel av många kommer här. Skulle åka på en konferens för ett antal år sedan och körde i diket på väg till mitt dåvarande jobb, vi skulle nämligen utgå från arbetsstället för att ta oss till konferensen. Bilen fick stå i diket i en vecka för inte hade jag tid att hålla på med sådant tajafs.

6) Har två kattassar tatuerade på min högra skinka. De är ett avtryck från min ena katt Selma som ligger bakom denna historia.


7) Jag är en musikjunkie. Lyssnar på musik eller radio så mycket jag bara kan. Har jag inte möjlighet att gör det så sjunger jag falskt för mig själv istället. Detta oftast i duschen eller i hjälmen när jag åker motorcykel.

Krassman, In Your Face


Borg och hans krokodiltårar

Anders Borg gråter krokodiltårar av oro att svenskarnas vilja att betala skatt ska försämras av uppmärksamheten kring moderater som anlitat svart arbetskraft. Några timmar senare så presenterar TT sin sammanställning över att moderata statssekreterarna kopplat greppet i oetik och antiskattermoralligan på Rosenbad. Borg uppgav på seminariet att problemet är att vi haft ett system som också är komplicerat; det har varit lätt att göra fel och komplicerat att göra rätt.

Borg gråter krokodiltårar för att bättra på sin image...

Wow Anders, tror du verkligen att folket i detta land är så korkade att dom inte vet när man betalat någon svart eller inte? Det är väl ungefär lika svårt att fråga vad något kostar som att fråga om det är svart. Sedan så har det ju faktiskt hänt att jag själv blivit tillfrågad om jag "vill ha det svart", vilket säkert inte är så ovanligt heller. Nej du Anders Borg, trots allt ert slit på riksstämman i Gävle för att bättra på er image så får du allt hålla i dig när nästa opinonsundersökning kommer.

Krassman, In Your Face

måndag, november 05, 2007

Vem skall leda den då?

Efter skandalerna med flera ledande moderater vill partisekreteraren Per Schlingmann ha en intern diskussion om etik och moral. Ni får ursäkta frågan men vem hade Sclingmann tänkt skulle leda detta arbete. Finns det någon kvar i moderatledningen som klarar en sådan uppgift?
Ny maskot från moderaterna presenteras inom kort....

In Your Face kan redan nu presentera moderaternas nya maskot, den tidigare blå smurfen har nu ersatts en svart. Detta för att tydligare kommunicera synen på att man skall göra rätt för sig när det gäller att betala skatt. Partiet har gått från en blå inriktning till en tydligare svart markering.

Krassman, In Your Face

torsdag, november 01, 2007

Damage Control à la Reinfeldt

Då var det klart, efter en kort time-out på några timmar avgår nu Ulrica Schenström från sin tjänst som Reinfeldts statssekreterare. Frågan om Schenström hade jour under krogkvällen är fortfarande obesvarad och Reinfeldts agerande har bara stärkt bilden av att hon hade jour. Han har hittills vägrat att svara men TT erfar att flera ledamöter under dagens frågestund i riksdagen med statsministern kommer att be Fredrik Reinfeldt om besked i jourfrågan.

Hantera kris, sa Bull. Krishantering, sa Bill

Detta är damage Control à la Reinfeldt mina vänner. Är det någon som har en gissning på vem som blir i tur att avgå i framtiden, uppenbart är väl i alla fall att det kommer bli fler. Sedan undrar vän av ordning hur länge Reinfeldt kommer att försöka ducka i frågan om sitt ledarskap.

Krassman, In Your Face