torsdag, oktober 28, 2010

Sverige åt svenskarna, inte till anhöriga åt invandrare

SD har nu lagt sin motion för att förhindra asyl- och anhöriginvandringen till Sverige. Jimmie "ingen Nobelfest" Åkesson och de andra främlingsfientliga homofoberna i SD skriver i sin motion bland annat att invandringen till Sverige bidragit till en samhällsupplösande mångkulturalism som skapat stora och allvarliga problem i form av segregation, utanförskap, sjunkande kunskaps- och betygsnivåer i skolan, etniska och religiösa motsättningar, ökad kriminalitet, skenande kostnader och en försämrad välfärd. Man kan ju bara gissa vilken idyll till nation som Jimme och hans kamrater skulle bidra med.

Allt är alltså invandrarnas fel och nu så skall Jimmie och hans kompisar rätta till det lilla problemet. Med inspiration från Danmark så skall nu Sveriges liberala asyl- och migrationslagstiftning förpassas till historien. Sverige åt svenskarna, inte till anhöriga åt invandrare är politiken som nu presenteras. De skriver i sin motion att det svenska medborgarskapets betydelse kraftigt har urholkats och många gånger tilldelats människor som bevisligen inte känt någon lojalitet till Sverige eller haft någon ambition att bidra till samhällets bästa. Jag håller verkligen med om detta, och det värsta är att nu sitter 20 av dom i Sverigs riksdag och skriver motioner.

Gammelmedia på dessa svenska ägg:
DN / SvD / Aftonbladet /

Nymedia på svenska ägg:
Kent Persson / Adam Cwejman /

Krassman / In Your Face

7 kommentarer:

Erik sa...

Du är ju helt störd. Det finns ingen global j-la allemansrätt till Sverige! Inte heller till andra länder på klotet för den delen.
Kryp tillbaks till syndikalisthögkvarteret och vet hut tillsammans med övriga låtsasproletarietat ditt dumhuve.

Krassman sa...

@Erik
Wow, ännu en expert som inte har en jävla aning om vem han kommenterar till. Du kommenterar inte något om den anförda politiken av SD och mina synpunkter på den samma. Vem är det som är ett dumhuve egentligen ditt dumhuve?

Tror du att du rättfärdigar SD:s politik genom dina spydiga åsikter eller är det sådana som dig som bara bli pinsamt tysta när verkligheten berättas...bara en fråga oss vänner emellan.

MDAM sa...

Hej du

Jag erkänner att jag är dubbel och vet inte riktigt vilket dike jg står i när det gäller detta...jag ser det så här, många av våra gamla svenskspråkiga äldre har usla pensioner och när de nödvändiga utgifterna är betalda så räcker slanten till doktorn och medicinen som krivs ut tas på nästa pensionutbetalning. Många har det på det sättet och det vi pratar om är dessa som slitit och kämpat , gjort rätt för sig i Sverige genom skatter bl.a. anhöriga som gamla mamma eller pappa från landet någon annanstans har inte lagt en enda minut på att tillföra något till vårat land och sonen/dottern som hamnade här kanske funnits i Sverige under en kort tid. Så ja jag blir dubbel här med förståelse för att envar vill vara tillsammmans med de nära och kära.
Men på bekostnad av vad och jag kan nog tycka att försörjningsbördan bör ligga på de som tar hit sina nära och kära och inte på svenska staten genom ÄFS bl.a...

Anonym sa...

Alla som kan lägga ihop två plus två begriper att svenska skattemedel inte kan räcka till alla ekonomiska immigranter som invaderar Sverige!
SD vill ändra på det och endast hjälpa flyktingar i sina närområden och prioritera svenskar som tvingas stå tillbaka ekonomiskt.
Massinvandringen sväljer många hundra miljarder/år av svenska skattemedel det kan inte sjuklöverns politiker neka till!
Men vågar inte tala klarspråk utan är FIENTLIGA MOT DET KLARA TÄNKANDET I SVERIGE OCH DET ÄR INTE DEMOKRATISKT.
SD är det enda demokratiska partiet i Sverige!

Krassman sa...

@Anonym
Eller oxå inte....vad fan är ekonomiska immigranter om jag får fråga. Invarderar dom Sverige, och hur är det möjligt? Vi och dom tänk har aldrig fungerat för att bygga fria och öppna samhällen, något som alla som kan lägga ihop två plus två förstår. Många hundra miljarder alltså...wow.

Anonym sa...

Man kan ju inte beskylla dig för att vara kunnig i alla fall. Alla inlägg är amatörmässigt komponerade.

Krassman sa...

@Anonym
Säger du det, har du något mer att kommentera kring detta. Du kallar mig amatör samtidigt som din lilla analys saknar konkreta exempel och antiteser, detta till skillnad från mitt inlägg som belyser SD:s främlingsfientliga politik.

Har du inget annat att komma med än att du inte delar min uppfattning är en sak, men du pekar dock på något helt annat i din kommentar. Jag förväntar mig därför att du då bemöter min tes med dina antiteser kring mina publicerade inlägg. Du ger sken av att vara ett proffs och jag en amatör så detta skall bli riktigt spännande att läsa.