fredag, juni 22, 2007

Bildt har en stab till sin blogg !!

Noterar på detta filmklipp att Bildt talar om vi när det gäller att hantera sin blogg. Nu när det visar sig att Carl Bildt har anställda som sköter sin blogg så blir denna historia ännu mer märklig. Hur kan personal som sköter bloggen missa inlägg som innehåller hets mot folkgrupp, när tydligen inte läsare och journalister gör det. En annan fråga blir ju hur personlig hans blogg kan ses? Nu dröjer nog inte länge innan han stänger bloggbutiken.

Bloggar med anställda, smakfullt.......not

Krassman, In Your Face

3 kommentarer:

Alexander Klaréus sa...

Hej!
Jag har en del känningar bland de personer som jobbar på utrkiesdepartementet och vill delvis dementera de uppgifter om att Carl Bildt skulle ha en stab som jobbar med hans blogg.

Att sköta Carl Bildts blogg är långt ifrån en heltidstjänst. Det finns några politiskt sakkunniga som hjälper honom med att lite då och då läsa igenom kommentarer, samt fixa vissa teknikalitet som t ex. RSS-feed.

Blogginläggen skriver Carl Bildt själv. Hans blogg är också väldigt populär och med alla de kommentarer som strömmar in kan jag faktiskt förstå att de på UD som kollar till hans blogg utöver deras vanliga arbetsuppgifter missat vissa inlägg.

I hopp om att ovanstånde bidragit till att reda upp vissa oklarheter.

Klurre
http://klurre.blogspot.com

Krassman sa...

Klurre: Med tanke på resulatatet av alla besökare och alla kommentarer som "alla desa dagar" får så kanske Carl Bildt haft för lite människor som hjälpt honom med bloggen. Att ha sakkunninga som då och då läser igenom kommentarer verkar ju uppenbarligen vara för lite. Det där med att ha hjälp med RSS-feed förstår jag inte riktigt. Om det är RRS-Ping du tänker på så kan du tipsa din kontakter om RSS/Ping som sköter detta automatiskt.Adressen är: http://rssping.ricercar.se/

Alexander Klaréus sa...

Huvuduppgiften för ett utrikesdepartement borde väl vara att sköta landets kontakter utanför riksgränserna, inte sköta utrikesministerns blogg?

Och nej, det är inte gratis att ha en 'hel stab' som jobbar med den. Samtidigt tycker jag att man inte skall behöva det, det är de som skrivit kommentarerna som isf borde ställas inför rätta.

Och kom inte och säg att du skulle tyckt annorlunda än vad jag gör om regeringen skulle vara av annan politisk färg.

Och RSS-feed och /-ping är ungefär samma sak. Heppåre

Klurre
http://klurre.blogspot.com