onsdag, juni 06, 2007

De hatar vårt land, dessa extremnationalister

Hedra sitt land genom att hylla enfald är deras paroll. Idag så samlades alla dessa typer till "folkets marsh" i Vanadislunden i Stockholm. Naturligtvis så försöker extremnationalisterna att verka seriösa. De hade gått ut med strikta regler till dem som ville gå med i deras lilla rasist tåg: klä er propert, alkohol är förbjudet, cigarettrökning likaså. Verbala utspel från andra skall bemöts med tystnad. Till deras manifestaion för anständiga svenskar så har de bussat folk från hela Sverige till sitt avskyvärda spektakel. Låt aldrig dessa motbjudande personer få uttrycka sina sympatier för extremhöger och nazism obesvarat, lår dom inte svärta ner vår nationaldag och vårt älskade Sverige.
Lommartorpet i Norrtälje, långt från extremhögern och deras idioti.
Själv firade jag och min familj nationaldagen med Norrtälje stads S-förening. Först hade vi utdelning av flygblad till 1200 hushåll i området för att sedan grillkorv och umgås i det vackra sommarvädret. En helt underbar dag och vi var cirka 40 personer som var där.
Sossar, unga som äldre.


Istället för kamphund kör vi med råtthund.

Krassman, In Your Face

5 kommentarer:

Jonas Gifting sa...

Socialisterna vill avskaffa nationaldagen, monarkin och den lilla svenskhet vi har till förmån för en sk. "röd internationell solidaritet".

Vilka är det som hatar vårt land egentligen?

Anonym sa...

Medans Centrum mot Rasism står och bränner upp svenska flaggan och skriker krossa nationalstaten, vilket är en skymf mot oss svenskar på våran nationaldag, så firar vi nationaldagen som man bör.

De som skäms så mycket över sig själva att de förnekar sitt ursprung är inga människor som det svenska folket bör sympatisera med.

Även fast vi är "så hatiska" så marscherar vi under disciplin medans antifascisterna står och bokstavligen vrålar av hat och attackerar poliser, bilar mm.

Man kan nästan se djävulen i deras ögon, eller så är det dessa kopiösa mängder av droger antifascoster nyttjar för att bli lite "extra taggade" till demostrationen.

Krassman sa...

Gifting: Vika är Socialisterna i detta samanhang? Hur skulle man kunna avskaffa det som du kallar benämner svenskhet? Är det en doft eller en känsla som man har. Kan du utveckla?
Ejsvensktslut: Menar du att motdemonstranterna från Centrum mot rasism inte är svenskar? Hur skall man fira vår nationldag för att kvalificera sig som anständig svensk tycker du? Hur många av er som marscherade var det nu som blev gripna för våld mot tjänsteman och misshandel?

Anonym sa...

Vänta nu... jag ser inga invandrare på ert nationaldagsfirande, Krassman. Är du rasist?!

Krassman sa...

Korrupto: Va! gör du inte? Ah, du kanske har dina fördomsglasögon på dig? Kan nämligen vara svårt att se på en människa vilket land den är född i för det syns ju bara i passet. Om man nu inte blivit medborgare i sitt nya land. Knepigt det där när inte alla som har burka eller turban.....