tisdag, juni 12, 2007

Med dobbarna först


Reinfeldt snubblar på bollen och tappar kollen....

Vi får välj glädjas över dagens seger i väntan på valdagen 2010. Om den nu inte dyker upp tidigare alltså? De "nya" Moderaterna verkar fortfarande inte lyckats lära sig arbetarklassens sport nummer ett. Slutresultatet blev 3-1 till de rödgröna och borgerligheten kan räkna med att vi går med dobbarna först i oposition.

Krassman, In Your Face

5 kommentarer:

Claes Nordmark sa...

Ha, ha, snygg formulering: "med dobbarna först"!

Anonym sa...

Ja, med dobbarna först är ju utmärkande för dåliga förlorare och för dom som inte riktigt, riktigt hänger med i de snabba svängarna ;-). Men, så länge Ohly sitter på bänken så kan det inte bli annat en en bra match ute på plan mellan två likvärdiga lag.

Anonym sa...

förresten..."arbetarklassens sport" gäller väl knappast idag. Nu är det bara medelklassens villaägarbarn och överbetalda, undertränade "idrottsmän" som tjänar miljoner som utövar sporten i fråga.

Krassman sa...

Allanl: Det låter som att det är golf du beskriver men du har kanske rätt. Arbetarklassens sport nu mer är väl online Poker....

Anonym sa...

poker ja. Det är klart, man kan ju inte bli rik på arbete i Sverige så det som återstår är spel och dobbel. Poker är ju verkligen "a losers game" - man vet att 95% av alla förlorar. Fast det är ju bättre odds än bingolotto eller Keno, två andra sätt att hålla folket lugna...