Författaren


Jag är mer 40 minus än 30 plus och känner mig som 25. Politiskt aktiv i Norrtälje kommun där jag sitter som ersättare i kommunstyrelsen, ledamot i kommunfullmäktige, vice ordförande och gruppledare i utbildningsnämnden samt ledamot i det kommunala bolaget Nihab. Har dessutom ett antal uppdrag inom Socialdemokraterna i kommunen, så som valledare och ledamot i styrelsen.

Tycker, tänker, särskriver och stavar som en kratta.Två barn och katt som heter Selma. Bor just nu i hus på landet. Musik är lika viktigt för mig som vatten och den lilla fritid jag har ger jag till min motorcykel. Är en envis person som gärna provar nya vägar och tycker att livet är det bästa som hänt mig, så här långt.

Jag jobbar till vardags på Socialdemokraternas riksdagsgrupp där jag är politisk handläggare. Jobbar med att planerar och genomföra seminarier och utbildningar för personal och ledamöter. Arbetar även med att etablera våra ledamöter och riksdagskandidater inom sociala media. Då gäller det bloggar, Facebook, Twitter och bloggar inom regionala media. Arbetar även med Socialdemokraternas YouTube-kanal. Planerar, filmar och redigerar de filmklipp som vi producerar in-house.