onsdag, januari 31, 2007

In Your Face George Walker Bush

Våldet i Irak skördar fler och fler offer. Självmordsbombare och granatattacker drabbar civilbefolkningen skoningslöst. 79 dödade amerikanska soldater under januari månad och stödet för Bush är rekordlågt. På Iraq Coalition Casualites hemsida kan man få detaljerad statistik över dödade och skadade. Det är fruktansvärda siffror som publiceras och bakom varje siffra ett fruktansvärt öde.

Vad som är ännu mer fruktansvärt är att USA inte genomför någon ”body count” av dödad irakisk civilbefolkning, utan denna information är helt och hållet beroende av donationer och ideellt arbete. Här hittar ni Iraq Body Count. Det är svårt att förstå, eller ens tänka sig hur civilbefolkningen i Irak har det men det är skrämmande och se alla dessa namn på dödade.

Med tanke på utvecklingen i Irak och i USA så kan man väl summera det som att Bush har det motigt. I sitt senaste tal till nationen erkände han att hans agerande i "kriget mot terrorn" ökat hotet mot USA och demonstrationerna mot kriget avlöser varandra.

USA skall absolut inte dra sig ur Irak men denna konfrontations strategi signerad Donald Rumsfeldt har gjort sitt för länge sedan. Om Bush vill göra ett bejublat tal till nationen nästa gång så tipsar In Your Face Bush administrationen att använda sig av Mike Luckovich tips som ni ser här nedan. Mer ursköna strippar av Mike hittar ni här.


Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hemma nu din gamle galt?

Krassman sa...

Daniel: Visst killen. Borta bra och hemma kallt, mörkt och räkningar. Det var ett riktigt bra inslag med Rosa Russin på barnradion idag. Du finns i mina tankar.