lördag, oktober 20, 2007

Fotboll som förbrödrar

Minst fyra personer har gripits och drygt ett tiotal har omhändertagits av polisen i Älvsjö i södra Stockholm i samband med bråk mellan fotbollshuliganer från AIK och IFK Göteborg. Att man aldrig slutas att förvånas av dessa snorungar som skall leka bollvåld så fort det är match i stan. Har tidigare skrivit om allt skit som hänt när det vart derby i stan och detta trams verkar inte ha något slut. Vilken ursäkt har dessa vuxna killar till att bete sig som barnungar?

Dessa idioter, när kommer man införa nolltolerans mot tramset

När kommer polis, politiker, klubbar och de riktiga fansen att säga stop, jag bara undrar. Inför nolltolerans mot det idrottsrelaterade våldet.

Krassman, In Your Face

3 kommentarer:

Anonym sa...

Finns inte en chans. Fotbollsnördar kommer aldrig att erkänna att dessa bråk är relaterade till deras sport. De kommer alltid att skylla på de andra - huliganerna. Så - vi kommer att få leva med eländet framöver. Det enda rätta är ju att lägga ner - lägga ner fotbollen - och antagligen också ishockeyn. I alla fall några år - tills huliganerna dör ut på grund av brist på näring.

Anonym sa...

Tyvärr verkar det ju som om t.ex AIKs Firman Boys har så mycket makt (dvs hotet om våld!) att styrelse, tränare, spelare viker sig inför hoten. DN har skrivit om detta de senaste dagarna. Vad skall idioterna göra når laget förlorar, vilket alla lag gör? Spöa upp alla spelare?

Dumheten har segrat. Lägg ner hela skiten och se för fan till att inte våra skattepengar slösas på detta vansinne. Låt klubbarna betala bevakningen och vandaliseringen fullt ut så går dom i konken snart. Skicka ut alla tokdårar på en skärgårdsö och låt dom slå ihjäl varandra.

Krassman sa...

Wunder,Anonym: Ni har båda två tuffa åtgärder på ett problem som kräver lösningar. Jag vet inte om ni är inne på rätt spår men jag vet att detta vansinne måste få ett slut i alla fall.