måndag, oktober 22, 2007

Som om inte förlusten skulle räcka

Jag blir så jävla besviken på mitt egna lags fans, eller vad man nu skall kalla dom. Som om inte förlusten skulle vara tillräckligt tung att bära än då. Omedelbart efter matchen var det rörigt på norra läktaren av Råsunda, där AIK-supportrar samlats. Därefter flyttade sig supportrar till andra sidan av Frösundavägen, där de gjorde rusningar mot polisen och kasatade saker på dem. Flera av supportrarna var maskerade och kastade stenar mot polisen. Hoppas att ni känner er nöjda med kvällen, förbannade idioter.

Krassman, In Your Face

1 kommentar:

Anonym sa...

Huliganer är fega töntar som bara vågar slåss i grupp. De förstör för klubbarna och t ex oroliga föräldrar som inte vågar gå med barnen till matcherna (RIKTIGA supportrar).

Ta bort publiken helt från matcherna, så låter vi klubbarna grina i pressen några månader över det. Lugnt och fint runt arenorna och skattepengarna kan användas till vettigare saker än att bunta ihop snorungar. Måste ju vara väldigt macho att bli instängd i en biltvätt! *asg*

När klubbarna slutar ta emot smutsiga pengar från idioter, först då kan problemet lösas. Nu tiger klubbarna för att de månar bara om sin egen plånbok. Skulle straffen bli högre än intäkterna från idioterna, DÅ skulle saker hända.

Skamligt att kalla sig "supporter" när man egentligen är en tönt som tycker att det är coolt att knarka och leka "huligan". Vet flera mobbade ungdomar som leker leken, men på hemmaplan är de utstötta!