fredag, november 16, 2012

Åkesson rensar ut sig själv!

Utrensningen av de som uttalat sig rasistiskt på ett eller annat sätt fortsätter inom Sverigedemokraterna. I sin regeringen har nu Jimmie Åkesson tvingats att avskeda sin egen Anders Borg, samt att hans Beatrice Ask har tvingats till en time out efter att sprungit runt på stan med ett järnrör i hopp om att banka vett i en påtagligt berusad meningsmotståndare. Om fler skandaler väntar så finns det bara en högre nivå som kan ta konsekvenserna för detta, nämligen Åkessons egen nivå.

Har han varit ovetande att han yttersta ledning haft dessa rasistiska och kvinnoförnedrade åsikter. Har han haft kännedom om att hans rättspolitiske talesperson beväpnar sig med tillhyggen på stan när det skall ”debatteras”. Alla dessa frågor ställs nu till Jimmie Åkesson, och frågan är hur länga han kan undvika att svara på dom.

Likaså har SD anställt sitt ungdomsförbunds ordförande, Gustav Kasselstrand, på riksdagskansliet. Möjligtvis ett smart drag för att ordna inkomst till vederbörande, men ett agerande som väl kan visa sig vara nästa skandal inom partiet. Hur ett ungdomsförbund skall kunna agera med en egen röst utan att vara illojal mot sin arbetsgivare när meningsskiljaktigheter uppstår kan ju bli ett problem, och det behöver man inte vara raketforskare för att förstå.

Sverigedemokraterna är ett parti med sina rötter i främlingsfientligheten och rasism. Det är här partiet finner näring till sin politik och sina ambitioner. Allt från att stoppa invandring, att homosexuella inte skall få ingå äktenskap, att Sverige skall lämna EU till att man vill slopa satsningar på vindkraft hämtas och inspireras från dessa rötter. Så låt utrensningen inom SD fortsätta. Förhoppningsvis kommer vi se en splittring av partiet, som så många gånger tidigare, och detta skulle onekligen vara början på slutet för detta rasistiska och främlingsfientliga parti.

Gammelmedia på detta:
DN / AB1 / AB2 / AB3 / Expressen / Expressen2 / Expressen3 / DN / DN2 / DN3 / SvD / SvD2 / SvD3 /

Krassman / In Your Face

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har sökt i åtskilliga timmar efter den här informationen!
Tack och bockar!

my weblog: Borttagning av tatuering

Slim sa...

Vart är du Krassman?
Har du ingen mer skrivarlust än den i Norrtälje tidning?
Jag saknar dina smått små galna reflektioner/inlägg på bloggen.

Yngve Nilzon sa...

Åkesson och rötter.
Riv upp rötterna och lägg dessa på historiens skräphög. Låt det brinna! Nu efter 1:a maj ska vi börja elda massorna. Dags att röka ut de intoleranta svenskarna. Ur askan in i elden. Och skit i om det råder eldningsförbud.

Krassman sa...

Sorry bästa Slim. har haft en riktig downperiod i bloggandet (you know). Men nu så. skall ta tag i det på allvar nu igen. höres inom kort killen.