onsdag, november 22, 2006

Öppet brev till Margot Wallström

Välkommen hem Margot.
Självklart så förstår jag att du tvekar över att komma hem, men du skall veta att du är så välkommen som du bara kan bli. Visst har du varit ”Way over There” i Europa länge nu men det finns bara en som dig och dina erfarenheter kan ingen mäta sig med.

Nog har jag hört någon som tycker att du varit borta från oss alldeles för länge men vadå, hur många av våra företrädare har varit lite "borta" de senaste åren här hemma. Du kan väl fundera lite mer på detta men jag hoppas verkligen att du tar denna inbjudan och tjuren vid hornen och ställer dig öppen till att bli vår partiordförande. Bli den som leder oss till seger 2010, bli den som får Fredrik Reinfeldt att spricka som ett troll i solen, bli Sveriges första kvinnliga statsminister.

Krassman, In Your Face

4 kommentarer:

Claes Nordmark sa...

Kan bara instämma, varmt välkommen hem Margot!

Anonym sa...

Får man va med som avsändare på detta alldeles utomordenligt tidsenliga brev? =)

Krassman sa...

Lisa: Självklart Lisa. Kopiera den och lägga den på din blogg så har vi snart ett öppet kedjebrev till Margot.

Anonym sa...

Klart att Margot skall tacka JA! Inte minst för att vi vill att alla tänkbara partiledarkandidater skall vara tillgängliga. När vi skulle välja partiordförande var det många som inte ville och vi landade på ett fjärdehands alternativ. Visa var jag ska skriva under så gör jag det bums!