torsdag, november 30, 2006

There is no such thing as a free lunch.

Dock har du nu chansen att vinna en kostnadsfri lunch på riksdagen. Motprestationen är att du gissar rätt i december månads frågequiz här på In You Face. Frågan lyder: Vilken nuvarande riksdagsledamot skrev i Dagens Nyheter tisdagen den 9.e januari 1996 följande.

”Det svåra vägvalet blir inte att välja mellan högre ersättningsnivåer eller utbyggd offentligverksamhet eller kortare arbetstid. Det svåra vägvalet blir att sätta de arbetslösas rätt till arbete framför deras rätt till bidrag”

Tveka inte, en lunch på riksdagen kan bli din.

Krassman, In Your Face

4 kommentarer:

Claes Nordmark sa...

Hade du ingen svårare fråga? ;-)

Svar: Pär Nuder.

Rubrik på artikeln: "S riskerar dö sotdöden"

Nuders avslutning på artikeln:

"Blir denna bild av skenfäktande socialdemokrater det bestående intrycket av partikongressen i mars kommer partiet så sakteliga förlora sin historiska roll som vägröjare för de allra mest utsatta människorna i samhället. Den dag som socialdemokratin bara blir de välorganiserade och välartikulerade intressenas parti, den dagen dör partiet sotdöden".

Claes Nordmark, in your face.

Anonym sa...

verkar som tävlingen redan är avgjord! Attans.... man är ju ständig pucktvåa.

Claes, stjärna i kanten för avslutningen på artikeln. Karln har insikt trots att han tycker ett och annat är puerilt..

Krassman sa...

Claes: Nära Claes men inte riktigt rätt (helt rätt svar för övrigt). Claes har inget pris att hämta eftersom han redan är skyldig mig en Daimstrut från tävlingen på hans blogg. In Your Face Claes...
Skulle du dock komma med en djuplodande analys av Nuders artikel för 10 år sedan och partiets dagsform så är lunchen din. Det får i så fall bli ett gästbloggning...vad säger du.

Claes Nordmark sa...

He, he, det slog mig faktiskt att jag är skyldig en dajmstrut...

Ok, låt mig fundera och ge mig lite tid så ska det bli en gästbloggning! (Och som efterrätt till lunchen blir det dajmstrut ;-)