onsdag, september 16, 2009

Ny nätserve från Borg

Kanske på gränsen till trams, men det visar ju i alla fall att Anders Borg inte riktigt har koll på läget. Skatteverket godkänner nämligen inte Borgs avdrag för kostnaden för dubbel bosättning.

Borg hade begärt avdrag för ökade levnadskostnader på 12 240 kronor. Han hade dock utgått från de regler som gällde innan han själv ändrade dem hösten 2007. Många bollar att hålla reda på för Borg och detta blev ytterligre en som gick direkt i nät.

Gammelmedia på detta:

Krassman, In Your Face

8 kommentarer:

PeO sa...

Löjligt. Backning på avdrag får alla från yttersta V till yttersta H. I detta läge kan man kanske påminna om Monas diverse problem med ekonomin. Och ur var det med hon som var ihop med Jörn Svensson den kåtra kommunisten och hennes bostadstricksande? Det här står väl du ändå över, Krass?!

Af Dunkelspel sa...

Uff vilket dåligt argument Po kan du inte bättre än det gamla "men sossarna då" kanske det är bättre att låta tangentbordet vila.

PeO sa...

Af ***spiel! (Kul nick där). ÄR det bara S som får komma med dåliga argument och billiga försök :-). Och då körde jag inte ens med Tobleronen eller Pretty Boy Bodströms senaste klavertramp med Pysslingen. Fast han är väl så söt så det mesta förlåts av Rörel(S)en?

Anonym sa...

Det var väl Borgh som uttalade de bevingade orden: "det är nog bara Östros som ser en finanskris i annalkande. För oss normala människor är det inga problem". Vem har förtroende för denne man som analytiker?

Krassman sa...

@PeO "den aktive kommentatören"
Skillnaden är att av er borgerliga adepter så används "mosa-Mona" och Toblerone-snacket som en medveten startegi, som dessutom är väl organiserad. Det finns ett helt nätverk av personer som använder detta som ett sätt att försöka fokusera på Mona Sahlin som person, istället för poltiken som vi Socialdemokrater står för.

Dåliga argument och billiga försök är långt från det som Toblerone-kampanjen, mosa Mona och Mona Muslim handlar om. Sorry men nu får du väl ändå erkänna att Anders Borg klantat sig, det borde en sådant storsint man som du kunna bjuda på utan att peka finger och säga "ni då!"

PeO, lite slösurfande sådär sa...

Jag tycker nog trots allt att ditt blogginlägg här är under din normala standard. Eller är det lite nyhetstorka just nu? Valet i Norge var ju inte den triumf för norrbagge sossarna som man först trodde.

Och vad gäller fokusera på person i stället för politik är väl det precis vad du gör just nu?

Krassman sa...

@PeO
Ja det kan du ha rätt i, det var därför jag även skrev att det var på gränsen till trams oxå. Nyhetstorka råder det inte, jag har bara så mycket annat att pyssla med så jag hinner inte göra dom världsomspännande och djuplodande analyserna, som jag alltid brukar, LOL.

Nej någon truimf var det inte att tala om, men en seger är en seger. Även om det är ett riktigt "skit mål" som gör det.

PeO sa...

Borg servar i nät - Mona festar med kändisfjollor. Båda kanske borde skärpa sig. Annars blir det SD som vinner..

http://www.dagensps.se/artiklar/2009/09/18/39299567/index.xml?referred_from=/nyhetsbrev/ps-morgon-kvall/2009/09/18/46131071/index.xml