fredag, november 17, 2006

Grand Slam för Royal

Arbetarepartiet Socialdemokraterna är i full fart med att samla in nomineringar från landets alla partidistrikt till ny partiordförande. Vem kommer att efterträda Göran Persson, blir det Göran Greider eller kanske Ines Usman? Ett antal storheter finns nämnda som tänkbara kandidater och den tillsatta valberedningen kommer få en grannlaga uppgift att bringa klarhet i frågan.

Vi skall komma ihåg att sist det begav sig och Göran Persson var mannen som stod på slagfältet när dimman lättade var fjärdehands alternativet. Runt om i landet Falukorv talas det om alla tänkbara alternativ och i detta läge vill jag vända blicken söderut, mot Frankernas rike för lite inspiration.

I Frankernas rike så har Ségolène Royal valts till socialistpartiets presidentkandidat till valet i vår. Denna 53 åriga fyrabarnsmor har enligt många källor och tyckare nu en stor chans att bli Frankrikes första kvinnliga president. Det är inte konstigt att vi i landet Falukorv kan läsa i ”högermedia" att det själklara valet för sossarna är att välja en seg gubbe eller en Reisen som partiordförande. Naturligtvis för att statsminister Reinfeldt fortsättningsvis skall framstå som en ask med Pim-Pim i den politiska godis butiken.


Ségolène Royal

Skall sossarna vinna Swedish Open 2010 så skall vi lägga segagubbar och Reisen påsarna på hyllan och ta till oss av Frankernas vilja att stoppa gubberiet. Eller som Ségolène Royal själv sade i våras – ”gaseller springer fortare än elefanter”. Elefanterna, gubbarnas välde inom socialistpartiet i Frankrike är brutet, låt oss lära något av detta och ge statsminister Reinfeldt en match han aldrig glömmer.

Krassman, In Your Face

5 kommentarer:

Claes Nordmark sa...

Välkommen till bloggspace, Kippe!

Ser fram emot brutalt rappa och galna inlägg ;-)

Krassman sa...

Claes: Tack för det broder. Det har verkligen varit en aptit retare att få gästa på din blogg men jag är stor kille nu och känner mig redo...

Daniel Mathisen sa...

Välkommen till internet, en digital mötesplats där alla är välkomna. Till och med bunkergänget som passerade bäst före-datum strax före den stora branden i Sundsvall.

Krassman sa...

Daniel: Tack för det din spjuver. Du som fortfarande rakar dig med handduken känner väl dig som hemma i cyberspace i alla fall.

Unknown sa...

Brorsan, nu har jag och Bingo-bitchen checkat läget - likt en påse Gott&Blandat tillför du diversitet i blog-världen! Bra där! Vi ska lägga in denna sida på Favoriter, ser med spänning fram emot vad en knuttefnask kan göra åt vårt ojämlika samhälle. See ya 2morrow, ciao...