onsdag, februari 14, 2007

Grattis Ramming !!!!

Äntligen, Socialdemokraterna i Norrtälje stad valde ny ordförande i söndags. Undertecknad var budbäraren till valberedningens ordförande att denna 27 åriga ombudsman från SSU skulle ge det lyft som vår S-förening verkligen behöver. Marcus kommer kunna lyfta Socialdemokraterna i Norrtälje, både politiskt och organisatoriskt.

Grattis Marcus, önskar In Your face

Skickade ett pressmeddelande direkt i måndags morse och det resulterade i att NT tog med det i sin ledare och även ett reportage i tidningen. I Norrtälje stad har vi Socialdemokrater 36,5% av väljarstödet och det är här slaget om kommunen kommer stå 2010. Detta med tanke på att minst 30% av väljarna bor i tätorten. Jag vill bara gratulera min gamla vän till uppdraget som ordförande och jag kommer att stötta honom i arbetet att åter se till att Norrtälje kommun blir ett stark Socialdemokratisk kommun.

Krassman, In Your Face

3 kommentarer:

Claes Nordmark sa...

Så där ja, bra, bra!

Anonym sa...

Vilken strålande nyhet! =)

Anonym sa...

Kul även med all uppmärksamhet valet av Marcus fått i tidningen. Nyhetsplats, ledare och idag även mycket positiv insändare från signaturen Arne Gustavsson - "Äntligen får vi ungdomlighet". Det här kommer att bli riktigt riktigt bra!