måndag, februari 12, 2007

"Ingo" sluggar vidare

Konferensen med oss anställda i Socialdemokratiska riksdagsgruppen hade det stora nöjet att bli peppade/pepprade av vår tidigare partiordförande och statsminister Ingvar Carlsson. Ingvar är ju den enda Socialdemokratiska partiordföranden som styrt oss i opposition och villa komma med lite tips och tankar kring detta. Det kanske inte var några direkta nyheter men han förstärkte vår uppfattning och fick oss även att bli ännu mer taggade inför det som komma skall.

Grabb på 73 jordsnurr som fortfarande fightas......

Några av funderingarna från Ingvar var dessa:
Detta löser sig inte av sig självt, så vi kan sluta smygläsa opinionsundersökningarna och luta oss tillbaka. Se till att opponera långsiktigt och trovärdigt, det är inte bara valseger 2010 vi ska sikta på. 1991-1994 så sade den nytillträdda borgerliga regeringen att de var den mest kompetenta någonsin, man kan väl säga att de orden har vi inte hört den hör gången. Allmänheten uttrycker ofta att de är trötta på ”tjafset” inom politiken men trots detta så väljer man att rösta på de som varit mest aktiva och drivit sin opinion hårdast. De små borgerliga partierna kommer bli mer och mer nervösa allt eftersom valdagen närmar sig. Använd deras nervositet flitigt.

Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Claes Nordmark sa...

Vet du vad jag tror? Jag tror du snodde hans köttbullemacka med rödbetssallad och att han precis har upptäckt det när du tog fotot...

Anonym sa...

Bilden är briljant!