fredag, augusti 31, 2007

Bratts gör kul grej, uppmanar till våldtäkt

Enligt Aftonbladet så finns det ett gäng apor som på ansiktsboken hyllat Hagamannen. På facebook kunde man läsa följande innan Aftonbladets avslöjande gjorde att gruppen försvann. "Sällskapet Hagamännen är en sluten krets för en utvald skara Hagamän i sina bästa år som alla delar idén om att sexuellt umgänge är något som gärna får ske efter endast den ene partens (mannens) villkor, det vill säga ladyn skall inte ha något val!”

Detta ställe verkar få människor IQ att falla som en sten
Grundaren av föreningen, en 18-årig snorvapl, säger till Aftonbladet: – Alltså det var ett skämt bara. Det har inget med Hagamannen att göra – Haga syftar till Hagaparken här i stan Flera av de 17 medlemmarna bor på fina adresser kring Stureplan. De brukar roa sig kring Stureplan och en av dem är son till en av Sveriges mest kända artister. Har brattsen problem eller har de bara lite roligt. Fy fan säger jag bara.
Krassman, In Your Face

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej det är lite olustigt att ha ett namn som förknippas med dessa slynglar. Överklassen har väl aldrig varit känd för att vara feminsister. Men detta är lite väl äckligt och speglar en skrämmande människosyn. Tur att bratsen är ganska så isolerade kring stureplan och båstad på sommaren. Det är väl få förutom stureplancentern som ser upp till dessa brats.
Hanna

Catarina sa...

Alltså, häng ut idioterna med namn och bild i tidningen som det görs med alla andra stackare. Kvinnor behöver varnas för män som uppskattar dylika skämt.

Krassman sa...

Catarina: Ja visst är det helt vidrigt. Det är inte bara kvinnor som behöver varnas för dessa skitungar, jag tror att ala skulle behöva veta vilka dessa idioter är.

Anonym sa...

Överdriver ni inte lite nu?