tisdag, maj 13, 2008

Offrad för att rädda ett kommunalråd

Då står det klart, den borgerliga majoriteten i Norrtälje offrar kommundirektören Lillian Eriksson för att rädda det moderata kommunalrådet Kjell Jansson. Centerpartiet, Folkpartiet och KD sökte stöd hos oss Socialdemokrater för att kunna få majoritet för beslutet att sparka kommundirektören eftersom moderaterna fortfarande försvarar hennes "politiska" agerande.
Offrad för att rädda Kjell Jansson till varje pris?!

Självklart tar vi vårt ansvar och avskedar denna inkompetenta och lätt manipulerade kommundirektör som sprungit det moderata kommunalrådets politiska ärenden. Det mest fantasitiska är ändå att höra att de övriga borgerliga partierna inte tycker att det finns någon spricka i majoriteten utan att detta bara är ett personalärende, man undrar ju vad dom blivit lovade för detta. En kommande kommunalrådspost i var kanske, jag tror jag spyr snart....

Krassman, In Your Face

6 kommentarer:

Spiff sa...

Äntligen Krassman!
Utan att känna till fakta i det aktuella fallet överhuvudtaget, anser jag det häpnadsväckande att en gammal betong-såsse som du, erkänner att inkompetenta människor måste kunna sparkas från sina jobb, särskilt om dom är anställda av oss skattebetalare (I ett privat företag är det "bara" ägare och dom anställda som drabbas..).

Ditt maktfullkomliga parti har alltid varit föregångare när det gäller fel folk på fel plats..

Krassman sa...

Johan: Att du skulle skaffa tillräckligt med fakta för att kunna kommentera moderaterns agerade är ju ingen direkt nyhet. Ditt åsikter sträcker sig bara till att skriva skit om mig och mitt parti som du uppenbart inte vet ett jota om. Om du lever ditt övriga liv efter dina fördommar, ständiga floskler och sneda antaganden så tycker jag synd om alla som befinner sig i din närhet.

Spiff sa...

Äsch Krassman! Kom igen nu!
Jag har egentligen bättre saker för mig, men eftersom du väljer att bara vara en nyttig idiot för ett underutvecklat, genomkorrumperat maktparti väljer du ju konfrontation med alla ni lurat genom åren!

Tänk fritt och eget istället och du får omedelbar respekt:))

Betonghäckar tänker inte fritt! Och du har ALDRIG funderat i andra banor än ditt maktfullkomliga parti.

Lycka till! Gör dig fri..

Spiff sa...

..och inte minst! Sluta håna eller göra ner andra åsikter på ett personligt plan. Det är inte "klädsamt" alls..

Respekt för individen och den fria åsikten..

Lycka till nu!

Krassman sa...

Johan: "Sluta håna och göra ner andras åsikter på ett personligt plan" kan du ta och läsa ditt första inlägg och försöka leva som du lär istället.

Sedan du skrev att Socialdemokratin var ansvarig för mordet på Engla så har du mycket att bevisa innan du och dina "fria" åsikter kommer att bemötas med respekt.

Spiff sa...

Det skrev jag absolut inte! Nu får du skärpa till dig!
Men ni är i högsta grad ansvariga för ett uselt och illa fungerande rättsväsende. . Där brottslingar inte straffas och galningar går fria på gatorna!
I Sverige straffar man någon som fifflat med pengar hårdare än om man sparkar ihjäl en människa.