fredag, maj 18, 2007

Många känner sig lurade

Borgerliga alliansen driver sin politik och trots Reinfeldts ständiga kommentarer om att de fått väljarnas förtroende blir siffrorna bara sämre. Det största sveket är regeringens prioriteringar som ökar klyftorna i Falukorv och främst gynnar de rika. Mätningarna visar att denna "protestvåg" gått i samma riktning och varit lika stark över hela landet.

Jag ser rött, rött som blod, rött som köttet i slaktarns bod....

Människor är förbannade på att de som har det bäst idag skall ha ännu mer, på bekostnad av de som har det sämst och svårast. Den borgerliga vårbudgeten som satsat 47% av budgeten på den rikaste tiondelen av befolkningen sticker i ögonen på väljarkåren, och detta är bara början. Höjningen av trafikförsäkringen och Reinfeldts skenheliga miljöpolitik kommer knappast förbättra siffrorna för regringen.

Krassman , In Your Face

4 kommentarer:

Anonym sa...

Först Bilderberggruppen tillsammans med Bildt förra året. Sedan valvinst och politiskt paradigskifte i Sverige. Sen monopol för utländska finansaktörer att köpa Teliaaktier genom utländska mellanhänder som tar 9 % för ett helt onödigt jobb (se finnarnas utförsäljning av Finnair). Nu besök hos en fd. B-filmsskådis och bodybuilder som getts audiens hos bankiren Rotschild och som finanseliten vill ha som ny USA-president. En presidentkandidat som måste bryta genom den politiska barriär som förbudet mot utlandsfödda att bli presidenter i USA innebär och som därför behöver pumpas upp genom att frottera sg med utländska statsmän. - Hmnn, luktar maktkorruption lång väg?

Krassman sa...

Machivelli: Shit, inte illa. Jag som trodde mina 240 poäng i konspirationsteorier gav en bra grund i ämnet. Man vad skall jag säga, du har ju rätt för tusan.

Catarina sa...

Den här bilden är underbar.

Krassman sa...

Catarina: Visst är det, det kommer ju att förändras men vi måste alla jobba på så att vi tar hem pokalen 2010.