torsdag, maj 17, 2007

Nu kan man sluta oroa sig

Arnold kommer hit till Sverige, gud vad skönt. Äntligen kan man sluta oroa sig över att Reinfeldt inte tar tag i klimatfrågan.....suck. Varför inte Renfeldt använder sig av våra egna klimat/miljö ninjor som Carl Folke, Chritian Azar eller varför inte Johan Tell för att ta några exempel, är ju alldeles för uppenbart.

Arnold är inbjuden av vår statsminister till Sverige.

Reinfeldt som har fått det tuffare att nå ut i media behöver ta ut svängarna för att skapa nya media stormar. Då duger det inte med hardcore miljö/klimat politik, det måste paketeras på ett sätt som säljer mer. Visst har Arnold Schwarzeneggers rådgivare ett antal bra idéer men jag tycker det andas för mycket Showbiz över det hela. Bara inse att Reinfeldt "går över ån efter vatten" för att skaffa sig goda rådgivare på miljö/klimat området.

Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu handlar det val inte sa mycket om radgivande som om internationella kontakter och samarbete. Men aven den vettigaste sosse kanner naturligtvis ett behov av att skalla pa moderaterna aven om de gor det som sossen onskar att sossarna gjorde sjalva.

Vaga byta parti!

Krassman sa...

Anonym: Rådgivande eller samarbete i det här fallet kan man ju fundera på. Internationella kontakter med en guvenör i Kaliforninen kan kanske vara till mycket nytta för Sverige men jag tvivlar. Ett klimat/miljö projekt tillsammans med Kaliforninen ja visst, men knappast troligt. Mediasocker för att påskina miljöfokus, mest troligt. Visst står vi Socialdemokater på kö för att åka till USA och mingla med eliten, men inte samma elit som Reinfeldt.

Våga använd skallen!