tisdag, maj 01, 2007

Reinfeldts 1:a maj tal i Danderyd

Undrar om det "nya" arbetarpartiets ordförande skall tala idag på arbetarnas dag. Det är ju inte svårt att tänka sig vad Fredrik Reinfeldts 1:a maj tal skulle innehålla. Platsen till att börja med är noga vald, den plats där Moderaterna är som starkast. Danderyd där Moderaterna fick 59,74% i valet.

Talar i Danderyd på 1:a maj ???!!!, tack till Expressen för den fina bilden

In Your Face har utkastet till det framtida talet Reinfeldt kunde hålla i den mest Moderata kommunen i hela landet. Samma kommun som har högst taxerad inkomst, kommunen där kvnnorna tjänar 43% avmännen. (SCB intygar)

"Kära Danderyd, vi klarade det. Vi vann valet och nu är det er tur, er tur att smaka segrens sötma. Vi har redan tagit första steget för att ge er som har mest, ännu mera. Vårbudgeten talar sitt tydliga språk, ni skall få allt ni önskar. Vi har satsat 47% av budgeten på er, den rikaste tiondelen av befolkningen. Som vanligt får ni kvinnor 40 procent, och ni män 60 procent. Självklart får Storstad får mer än landsbygd, eftersom ni är smartare. Det är fult att vara fattig och ni är det vackraste som finns. Er skönhet skall bevaras och jag är ert Botox......"Krassman, In Your Face

1 kommentar:

Anonym sa...

Det ”socialdemokratiska” turkiska partiet Cumhuriyet Halk Partisi uppmanar den turkiska militären att genomföra en statskupp mot den demokratiskt valda AKP regeringen i Turkiet.
Jag uppmanar den svenska socialdemokratin att bestämt fördöma den turkiska militärens hot om en statskupp, samt arbetar aktivt för att utesluta Cumhuriyet Halk Partisi ur socialistinternationalen.

Osman