fredag, februari 15, 2008

Skolans vd får indragen konjak i helgen

Det är nästan så jag krampar, frigymnasiet Atletica i Stockholm drar in skollunchen en vecka för de elever som använder en förbjuden genväg till restaurangerna. Det är cirka 200 meter som eleverna tjänar när de tar smitvägen genom en olåst nödutgång och en reception för andra företag i huset. Straffet för dessa olydiga barn blir att de blir utan mat. Vart finns diciplinen i dagens samhälle kan man undra.

Ingen konjak, din olydiga vd......

Inte ens skolverket var nöjda med Atleticas diciplin. Vad straffet för skolans vd blev för de brister som uppvisades 2006 vid skolverkets inspektion framgår dock inte. In Your Face föreslår indragen konjak till helgen. De påtalade bristerna 2006 var att skolan saknade skriftlig kvalitetsredovisning, skolan saknade skolläkare och att skolans lärarkompetens för undervisning i svenska som andraspråk och undervisningen av elever i behov av särskilt stöd behövde förbättras.

Krassman, In Your Face

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är ju såna här klåpare och idioter som drar vanära och löje över företagandet och entreprenörskapet mer generellt. Här handlar det ju bara om "a quick buck" vilket är tragiskt.