måndag, december 11, 2006

Svart som själen, bär reflex.

Mörkrets tid är här. Avsaknaden av snön pga. klimatförändringarna gör att det är svart som själen efter klockan 16.00. Undertecknad som bor ca.80 km utanför tullarna möts av ett kompakt mörker ett par timmar efter lunch. Man känner sig som en Orch ute på uppdrag i Mordor, sökandes efter liv att släcka.....

Tur att vissa är så ordningsamma och bär reflex dessa dagar. När man själv kör bil dessa dagar slås man av hur osynliga de flesta som rör sig där ute blir. Med andra ord, gör som damen jag träffade i busskön här i förra veckan. Bär reflex.
.
Även detta kan ju gå till excess kan vi konstatera!!


Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Anonym sa...

men, stackars tant. har du smygfotat henne med din mobilkamera? jag kan av egen erfarenhet meddela att det inte är speciellt trevligt när okända människor fotar/filmar en smyg... avsaknaden av snö börjar annars kännas riktigt tungt nu. detta m t p att Per Holmgren (a k a "Mr Klimatförändrig" och Sveriges pinsammaste frisyr) får överdivet mycket tid i media utöver ordinarie arbetstid!

Krassman sa...

Martina: Nej då, tanten blev tillfrågad en kulen morgon att posera med sin fina och föredömliga jacka. I Australien så är det förbjudet att använda mobiltelefoner just på grund av anledningen du tar upp. Det har hänt att glad turister till och med fått skakat galler.