fredag, november 21, 2008

Att sparkar in öppna dörrar ger inte fler läsare på bloggen Wykman

Killen som skulle lämna moderaterna om inte FRA skrotades, tillika MUF:s ordförande Niklas Wykman basunerar nu att han välkomnar att justitieminister Beatrice Ask nu är beredd att göra förändringar i Ipred-förslaget. Att sparka in öppna dörrar ger ju inte fler läsare på bloggen Niklas och du kanske skulle valt att vara lite mer högljudd den här gången.

Och vad nytt har du tillfört Wykman?

- Det här ju en halvmessyr, och snömos i jämförelse med vad som skulle behövas. Det som är positivt är att man kan tänka sig en reträtt, men att tro att det här är tillräckligt är att grovt underskatta oss som inte tycker att den här lagen är bra, säger Niklas Wykman, till gammelmedia. Det är bra Niklas, att du fyller i vad föregående talare har sagt men vad skall du hota med den här gången om man inte lyssnar på dig, att lämna landet som Mauricio Rojas eller? Äh, jag är väl bara avundsjuk på att han hamnar på SvD löpet på nätet......

Krassman, In Your Face

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inte mycket att skriva om eller Krassman? Nu när sossarna åker kana utför i opinionsmätningarna.

Krassman sa...

Anonym: Nej, nu är det helt kört alltså. Vi har ju bara 37,4% i senaste mätningen och totalt så får ju vi i oppositionen bara ihop 51,5% och det minimala övertaget är ju ynka 9,1%. Det finns ju knappast något att skriva om när varslen avlöser varandra och den moderata regeringen funderar och funderar och funderar och funderar och funderar och funderar och funderar och funderar och funderar och funderar och funderar på att göra budget justeringar. Ha is i magen Anonym, det finns gott att skriva om.

Anonym sa...

En liten tankevurpa där eller ;D. Räknar ni med att Ohly skall vika ner sig? Och det där med varslen handlar ju tyvärr mycket om att företagen passar på att kasta ut överfödiga improduktiva personer i skydd av den sk. krisen. Facket kan ju knappast protestera eftersom det är "kris". Och liiite nervösa är ni ju ifall raset forsätter - vilker det lär göra om inte Mona Toblerona får ihop sin akt.

Krassman sa...

Anonym: Vilken insikt du har i företagens varsel och hur de fackliga organisationerna jobbar när varsel läggs pga. arbetsbrist, kamma dig nu va. Självklart är det trist men nervös kommer jag inte vara än på ett tag. Det är ju 665 dagar kvar till valet så jag stressar inte. Det kommer bli jämt, det blir det alltid och om vänsterpartiet vill ingå i en regering eller "bara" stötta en S+MP regering kommer lösa sig i god innan valet.