söndag, juni 07, 2009

Men vad är grejen?

Grejen handlar om jobben och om våra värderingar. Efter nu 15 års medlemskap i unionen så tycks ändå frågan om Ja eller Nej till EU vara passé, men visst finns motståndet. Jag har själv mött det när jag varit ute och kampanjat. Men hur stort det nu är får vi väl se, Junilistans framtid hänger på en skör tråd och ser vi nu ett ökat valdeltagande så tror jag inte det är i favör för Sören Wibee och hans lista. Valet till Europaparlamentet är precis som alla andra val, det handlar om vilka värderingar vi har.


Det är skillnad om det är en majoritet i parlamentet som företräder marknaden före människan och som tror att saker löser sig, bara man väntar en stund. Det tror inte vi Socialdemokrater. För oss handlar det om att om att skapa fler jobb, trygga jobb och gröna jobb. Det krävs aktiva åtgärder och prioriteringar från politiken för att investera Europa ur krisen. Det går att vända jobbkris till framtidstro, men då krävs förändring och att vi får en ny majoritet i Europaparlamentet. Det gäller jobben – Rösta för förändring. Rösta på Socialdemokraterna.

Gammelmedia på detta:
DN, SvD, Aftonbladet

Nymedia på detta:
S-buzz, Anna Vikström, Calle Fridén

Krassman In Your Face

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror vi fattat det nu hörru! Ert budskap är hemhammrat som en gammal LP som hakat upp sig. Vi vet för det har ju ni tjatat om i alla år. Men som vanligt kan ju ni inte skapa dessa själv hur mycket ni än tjatar - ni är beroende av de ni hatar mest av allt, företagen och marknaden.

Krassman sa...

@Anonym
Nej det har du tydligen inte gjort min anonyma vän. Om du tror att vi Socialdemokrater hatar företag och marknaden så tror du nämligen helt fel.

De är helt avgörande för att vi skall kunna bygga den välfärd som vi alla behöver. Bara för att vi sätter människan före marknaden betyder inte att vi hatar marknaden kära anonym. Trevlig kväll.