söndag, juni 07, 2009

Mona Sahlin röstar på (S)Idag när vi vinkade av våra 50 SSU:are som skulle ge sig ut och kampanja innan vallokalerna stänger så talade Aradlan Shekarabi och några atill om dessa sista skälvande timmar. Vikten av att vi alla gör det vi kan. Ringa kompisarna, skicka sms, maila och få i väg så många som möjligt att gå och rösta, och att rösta på Socialdemokraterna. Aradalan talade med ett enormt eftertryck och man märkte att när han stog där, så gjorde han verkligen det som han är bra på. Bra på att ge andra mod, styrka och orken att kämpa till sista sekunden av denna valrörelse. När Mona Sahiln sedan gick upp för att säga några ord så var även hon berörd av Ardalans och de andras tal. "Jag har också bestämt mig, jag tänker rösta på Sossarna". Sagt och gjort, Aftonbladet skriver följande: Inte helt oväntat röstade Sahlin på sossarna, "för att det är ett bra parti med ett bra politiskt program". Kanske ingen högoddsare, men roligt sagt.

Gammelmedia på detta:

Nymedia på detta:

Krassman, In Your Face

3 kommentarer:

Anonym sa...

citat - "Aftonbladet.se skriver följande: Inte helt oväntat röstade Sahlin på sossarna, "för att det är ett bra parti med ett bra politiskt program"."

Det var som faen! Mona röstar på S, hade man ju inte väntat sig nä. Visar väl hur desperata diverse murvlar idag är när AB kan skriva sånt blaj.

Krassman sa...

@Anonym
Det kallas humor, men det kan var svårt att uppfatta ibland.

Anonym sa...

Sossehumor kan ju vara svår att uppfatta ;-)