tisdag, april 22, 2008

Dessa historielösa och vilsna själar

Norrtäljes Nazistiska wannabes har åter igen lyckats smutsa ner landet som de så vackert vill hedra och försvara. Den här gången så valde man i skydda av mörkret att hissa en Nazistflagga på kommunhuset i Norrtälje. Ett för mig mycket märkligt sätt att visa sin vördnad för Sverige, men å andra sidan så kanske man inte skall förvänta för mycket av dessa personer. I Norrtälje kommun så har vi den senaste tiden sett en ökning av Nazistiska grupper och deras aktiviteter och det finns en rad anledningar till detta. Den största orsaken till till detta är en inflyttning till kommunen av aktiva Nazister.

Nedsmutsat och vanärat av Nazister

Vi ser ett antal rörelser som försöker ge sken av en folkrörelse genom att klistra lappar på elskåp och lyktstoplar. Vi får hoppas att deras ambitioner kommer att grusas precis som valet 2006 då ND:s engagemang släcktes lika snabbt som det tändes. Men vi som står för ett samhälle där allas lika rätt och värde är grundläggande måste alla ta ställning mot dessa historielösa och vilsna själar.



Krassman, In Your Face

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr är det lite "fäktande mot väderkvarnar" om man inte ser dom bakomliggande problemen.

Ett land med en förhållandevis stor mängd människor som inte arbetar, generösa bidrag och kanske världens största andel invandrare (också dom på bidrag utan jobb..)
Då blir det problem!

Jag tror inte att Svenskar är "främlingsfientliga" i egentlig mening, men även här finns en gräns.

Tänk tanken att det faktiskt är ni och eran politik som skapat SD..

Eller genom avsaknaden av riktiga arbeten, arbeten med löner man kan leva på och spara ihop till sina drömmar. Ett land där färre levde på bidrag! Ett land där man fick behålla pengar istället för att staten tar allt i skatt..

Anonym sa...

hahaha. Anonym levererar exakt den slags "rumsrena" folkhemsrasism som är grogrunden och myllan för idioter som dessa rörelser. Du pekar ju ut en grupp som ansvarig för "problemen"! Och i förlängningen är din hemkokta lösning - "om vi bara blev av med invandrarna skulle vi kunna sköta oss själva och få det bra här i vår lilla kokong!". Vakna upp semesterskalle!!!

Arbeten skapas av folk förresten. Och de flesta invandrare skapar sina egna jobb för de är nödda och tvungna därtill. Vilket ofta INTE kan sägas om de "hederliga svenskarna" som sitter på sina rövar och gnäller om att "inte nån gör nåt". Utom i Småland!

Alexandra Einerstam sa...

Vilken skrämmande historielöshet nynassarna visar, genom att hänga upp en nazistflagga! Har du läst detta: http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel_1168997.svd

Anonym sa...

Arbetslösa, bidragstagare och invandrare är väl knappast en enda grupp!?
Nu gjorde smålänning det klassiska misstaget att göra sin egen tolkning till sanning..

"guilt by association" är ett fult trick om man vill argumentera.

Stockholmare

Anonym sa...

Och vart faan finns ssu i Norrtælje før att gøra motaktioner?! Det ær fasen skamligt!

Anonym sa...

SSu var fullt upptagna med att smeta bajs på hotellet"