måndag, november 24, 2008

Snöigt vittnesmål från det isolerade Roslagen

Ja det ser ut som att det blir till att jobba hemifrån idag, fick inte ens upp balkongdörren ordentligt. Det är dock tur att man inte sitter i en koja i skogen utan bredband. Att försöka skotta fram bilen är ju inte lönt och bussarna till Stockholm har slutat att ge sig ut på vägarna. Det står nämligen bussar på vägen mellan Norrtälje och Stockholm fastkörda med jämna mellan rum.

Att vädret skapat problem för många märks ju ganska tydligt nu när SL:s sida för störningsinformation inte fungerat sedan klockan 06.30 i morse. Så här är det att leva i Roslagen när moder natur visar att det fortfarande är hon som bestämmer. Tur att man har alla moderna bekvämligheter som bredband, kanelbullar och kaffe som möjliggör överlevnad.

Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Unknown sa...

Så fruktansvärt skönt att det fortfarande är något vi inte rår över. Själv sitter jag i skogen men med bredband men tar den här dagen som en extra ledig dag med familjen, tack moder natur! :)

Anonym sa...

Dagens I-landsproblem. Lite snö på vägarna och det blir tvärstopp på alla SUVar. Man garvar gott i sin bakhjuldrivna 740, glider förbi och ger dom fingret!