onsdag, september 05, 2007

Borgerligt tokras i Stockholm

Enligt den väljarbarometern som Sifo gjort för SvD:s räkning skulle 51,1 procent av väljarna nu lägga sin röst på vänsterblocket - att jämföra med 46,2 procent för högerblocket med moderaterna, folkpartiet och kristdemokraterna. Därmed skulle det bli maktskifte i stadshuset om det var val i dag. Många läsare anser också att regeringens politik påverkar väljarstödet på det lokala planet.

Carin kommer leverera ett Stockholm som väljarna vill ha

Glädjande siffror naturligtvis men mycket återstår att göra. Det är helt avgörande att de rådslag som genomförs inom Socialdemokraterna nu lägger en stabil grund för den kommande storstadspolitken oxå. Sossarna i Stockholm under ledning av Carin Jämtin och har ett stort ansvar att lyfta fram medborgarnas röster för hur Stockholm skall utvecklas. Att segra i Stockholm är avgörande för hela valet, det vet vi alla.

Krassman, In Your Face

6 kommentarer:

Anonym sa...

"Sossarna i Stockholm under ledning av Carin Jämtin och har ett stort ansvar att lyfta fram medborgarnas röster för hur Stockholm skall utvecklas."

Enkelt, Kassman - höj skatterna, stoppa folks möjligheter till att äga sin bostad, höj skatterna, stoppa bygget av Kringlederna (väst t.ex), höj skatterna, minska tillväxten genom höjda skatter osv. Get the picture?

Krassman sa...

Peo Steneryd: Bra kommentar Peo. Har du skrivit den alldeles själv eller har du fått hjälp med texten.

Anonym sa...

Om du putsar glasögonen kanske du se citat-tecknen? Eller ser du allt genom ett rosa/rött S-filter?

Krassman sa...

Peo Steneryd: Som jag skrev i min kommentar så frågade jag om din kommentar och inte min citering. Get the picture?

Anonym sa...

Jag brukar skriva och tänka själv. Till skillnad från vissa politruker som bara fungerar som talande nickedockor för makten, ehh f.d. malten kanske :-)

Anonym sa...

"Malten" skall ju vara "Makten" - lite tidigt för en malt.