torsdag, september 06, 2007

Brist på resurser, brist på politik

Tidningen Expo har räknat alla Sverigedemokratiska motioner, interpellationer, enkla frågor och budgetförslag, kort och gott alla förslag som partiets representanter har lagt fram i sina kommuner, sedan valet förra hösten. Vi kan väl konstatera att prestationen från SD knappast kan ses som något som förvaltar de röster de fått.

Martin skyller på brist av resurser, detta i form av tankekapacitet kanske?

I nästan hälften av kommunerna, 73 av 144, har Sverigedemokraterna inte lagt fram ett enda förslag. I 21 av kommunerna beror det på att partiets stol står tom eftersom det inte finns någon Sverigedemokrat i den staden som vill jobba åt dom i fullmäktige. Martin Kinnunen som är vice partisekreterare för dessa nötter och som nu kommer att gå till värlsdhistorien för dumma uttalanden säger - Det är en resursfråga. Idag har vi mycket större resurser än vad vi hade tidigare. Vi är fortfarande väldigt små men idag har vi möjlighet att arbeta fram ett fullständigt kommunpolitiskt program. Vän av ordning kan tycka att man borde ha ett kommunalpolitiskt program när man ställer upp i kommunalvalet, det blir liksom lite lättare då.

Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, man är ju inte förvånad. Förutom invandringen och en familjepolitk som går tillbaks till 1800-talet så har de inget mer.

Anonym sa...

Det verkligt oroväckande är ju att det verkar finnas många, många fler som röstar på idioterna än som verkligen vill stå för sina åsikter och rent av vara med i partiet. Det gamla, hederliga, svenska "knyta näven i byxfickan" och muttra nåt om "dom jävlarna som snor våra jobb". Eller "nån borde göra nåt"...