måndag, september 03, 2007

Glädje förbytt till sorg

Glädjen finner inga gränser. Snackade med J på jobbet idag och vi var båda helt övertygade om att våra gul/svarta hjältar skulle klå Bajen i derbyt. Sagt och gjort, 2-1 till de våra och segerns sötma var klart påtaglig där jag satt och log på en annars trist tillställning. Det var nämligen fullmäktige som gällde för undertecknad. När jag kommer hem 22.30 så besannas mina värsta farhågor.

Inte en svart/gul grej så långt ögat når, vilka är dessa nötter?

Förklädda apor har naturligtvis tagit kvällens derby som intäckt för att slåss med polisen och leva rövare på stan. En polispatrull fick ta emot ett regn av flaskor när de försökte göra ett ingripande mot ett annat gäng. Det kommer väl som tidigare heta att det var polisen som började och att det är samhällets problem och ansvar att det var några som kastade flaskor på kling&klang. 29 stycken fina exemplar av dessa "anhängare" blev tagana för vidare studier av länsman. Det är märkligt vad fort en stolthet kan försvinna, resultatet av kvällen blev 1 till "anhängare" mot 0 för AIK. Tack skall ni ha..........

Krassman, In Your Face

8 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, jävla pajas. Du som politiker kan vakna upp ur din koma och komma in i matchen. Vi tänker aldrig lyssna på den kategorin gnagare du tillhör - för utan oss så skulle AIK inte vara någonting.

Krassman sa...

Anonym: Jo AIK skulle vara ännu större vinnare utan er clowner. Vad har att slåss med andra och polisen att göra med AIK:s fotboll? Ni kommer aldrig att lyssna på någon, bara er själva. Jag däremot måste lyssna på er för jag vill förstå, förstå vad som behöver göras för att få er att växaupp och sluta sabba för laget.

Anonym sa...

Ingen ide att försöka förstå dessa idioter, Krassman. Det handlar inte alls om fotboll eller klubben - det är ju bara nåt man måste säga för att inför sig själv kunna motivera sitt beteende. Dessa "supportrar" är en utmaning för vetenskapen. Grupptryck, masspsykos och en helt vriden verklighets och självuppfattning.

I grunden är det ju en massa osäkra, mentalt underutvecklade småpojkar med en mans anabol och testosteronstinna kropp. Ingen bra kombination när grovt våld, pöbelvälde och alkolhol kommer in i bilden. Vad ni än säger, apskallar, är ni bara ute efter att slåss och vandalisera. I klubbens namn vilket är den verkliga tragiken. För er passar en annan uttolkning av AIK - allmänna idiot klubben.

Krassman sa...

Anonym II: Kloka ord måste jag säga. När skall nolltolerans från polis, politiker, klubbar och riktiga supporters införas mot dessa drägg. Jag väntar och hoppas jag får uppleva den dagen. Dessa galenskaper måste få ett slut.

Anonym sa...

Dags att införa nya lagar.
Fans som bråkar på arenan eller på stan inför match ska få 10 års avstägning från matcher i sverige + 1 års fängelse.
hårda tag är det enda dessa individer förstår.

Krassman sa...

Anonym: Hårda bud men det kanske är det enda som hjälper. Vet inte hur det skulle funka men fick tips från min kompis som pluggar till polis att kola lite på lagstiftningen i England.

Anonym sa...

Så du var på matchen då? Jag var med i samma tåg som som blev attackerade av polisen, det var inget flaskregn, du var inte på platsen du såg inte händelsen. Det var ett pucko på pubben innan som kastade en, EN, flaska mot polisen han fanns senare inte med i tåget som var på väg till matchen. Alla som "frihetsberövas" av polisen är inte huliganer. Istället för att använda resurser för att bevaka firman och andra ligor så griper dom oss som va på väg till matchen med sånger och glatt humör.
Inte nog med det, det första dom skrek när dom kommer ur sina piketbussar är "Kom då, era jävla horungar!" är det okej eller tyder det på att dom bara vill slåss dom också?!

Sen att polisens ingripande på just oss hade ingen större inverkan då vi som bussades iväg var tillbaka på Råsunda till matchestart men på ett betydligt sämre humör!

AIK för alltid!

Krassman sa...

Anonym: Nej, jag var inte på matchen. Jag fattar inte att någon ens vågar gå på dessa matcher när du nu vittnar om att polisen attackerar de som är besökare. Låter helt livsfarligt att gå på match tycker jag. Om det bara så var ett suddgummiluktis som kastade mot polisen så finns det inget som försvarar det. Sedan så finns det en poäng i att det som finns att läsa i media inte är hela sanningen, precis som det är med din berättelse.