måndag, februari 06, 2012

Landsförrädaren Breivik

I dag så genomfördes omhäktningsförhandlingen av Behring Breivik i Oslo tingsrätt. Hans agerande i rätten tillskriver den första utvärderingen som gjordes av massmördarens psyke där han konstaterades lida av paranoida schizofrena drag. Att som i dag hävda att han omedelbart skall bli frigiven och att attacken var ett "preventivt angrepp" mot islamsk kolonisering och landsförrädare pekar helt klart på en mental störning.

De som ändå tvivlade, och som ställer sig vid sidan av Breivik i det påhittade kriget mot Islam, blev väl helt övertygade när massmördaren meddelade att han borde tilldelas krigskorset av den norske kungen. Onekligen kommer inte denna teater från Breivik att påverka den kommande rättegången nämnvärt. Han kommer att dömas för sitt brott och hans arroganta uppträdande kommer inte att hjälpa honom eller hans påstådda kamp. Breivik är en landsförrädare för det fria och toleranta samhälle som Norge vill vara.

Gammelmedia på detta:DN / SvD / Aftonbladet / Expressen /

Nymedia på detta:
Lasses blogg
/ Fokusert /

Krassman / In Your Face

1 kommentar:

Slim sa...

Nu är det kanske inte så konstigt att han får det men jag kan tycka att det inte alls är bra att han får så mycket uppmärksamhet, det är det han är ute, det är det han vill ha. Vi vill väl inte hjälpa honom, vi vill väl inte göra honom till lags?
Tyvärr så fascineras vissa typer av människor av sjuka typer som Breivik, ju mindre hans syns och hörs desto färre människor är det som blir påverkade. 99,99% av mänskligheten vet om att det han gjorde var en hemskt gärning som inte på något sätt går att försvara så jag tycker inte att massan behöver upplysas gång på gång av media och debattörer (i all välmening i Rätten Att Veta´s tjänst) om hur fel gärningen var för då påminns dom samtidigt om att äcklet existerar.
Personligen så tycker jag att Norway can go medieval on his ass. Plåga honom först med fantasifulla attiraljer och släng honom sen i en extra fuktig håla.
Minnet av hans gärningar kommer att för alltid stanna kvar men låt iaf minnet av honom och hans äckliga ansikte blekna bort.
The bottom line är att jag tror inte på att världen blir bättre av att vi hela tiden skall påminnas av hur hemsk den är.
Om någon tänker argumentera emot denna kommentar bespara er mödan.