fredag, januari 23, 2009

Klart att Zlatan kör V-Rod

Har inte haft tid och möjlighet att besöka MC-mässan som vissa andra men en kul grej har jag i alla fall snappat upp. Att Zlatan har stil och smak är ju inget nytt men att han har så bra koll att hans första HD blev en V-Rod var ju glädjande. Så här står det i E24: "Fotbollsproffsets val är det första exemplaret av Harley Davidson VRSCF Muscle. Zlatan har på eget initiativ också beställt en mängd förändringar. Zlatans personliga tillval kostar närmare 100 000 kronor. Hela hojen – från backspeglar till kåpor – är lackerad i mattsvart och fälgarna är specialbeställda".

Ses på vägarna Zlatan......snart är det vår

Bra val Zlatan och välkommen till familjen V-Rod. Vi trivs bäst på kurvig väg men tänk på att den är fasligt låg när du kör den lite hårdare, man skrapar i lite här och där nämligen. Sedan så kommer du säkert få byta styre men det är ju snabbt gjort för en händig kille som dig!?

Gammelmedia på detta:
SvD, Allt om motor

Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Anonym sa...

vad sossigt att köra harley!

Krassman sa...

Frans: Visst är det. Modernare än andra HD:s, billigare, mer effekt och snabbare ax än alla andra HD:s. Precis som socialdemokraterna med andra ord.