onsdag, januari 28, 2009

Politisk balans efterlyses?

Regionala media satsar mer och mer på bloggar och det är roligt att tidningen i min kommun, Norrtelje Tidning satsar stort på detta. Jag noterar med stor glädje att min antagonist och trätobroder Göran Pettersson (m) nu även bloggar på Norrtelje Tidning tillsammans med några övriga politiker och andra bloggare. Nog för att NT fram till 2005 tillhörde Centertidningar och har en tydlig borgerlig profil men som vän av ordning blir jag lite oroad över den politiska balansen och nyansen i tidningen när man nu har tre borgerliga bloggare.

Kan den här killen, ja då kan jag......vi får väl se om man platsar?

Sagt och gjort, förändringen börjar alltid hos dig själv så det vara bara fylla i en ansökan om att få börja blogga på Norrtelje Tidning. Jag lovar att återkomma med tidningens svar på min ansökan här på bloggen eller kanske rent av på en av Norrtelje Tidnings bloggar.

Krassman, In Your Face

3 kommentarer:

Göran Pettersson sa...

Trevligt att du tänker blogga på Norrtelje Tidning. Även om jag ofta inte delar dina åsikter så beundrar jag din uppfinningsrikedom när det gäller bloggen. Däremot tycker jag att du är fel ute när du kritiserar Norrtelje Tidning för att ingen socialdemokrat anmält sig som bloggare.

Krassman sa...

Göran Pettersson: Vi får väl se om jag platsar och jag kunde inte sagt det bättre själv. Vi delar väldigt sällan varandras åsikter eller så missförstår vi bara varandra vilket jag tror är fallet med din kommentar om att jag kritiserar NT.

Det är inte NT:s orsak att inte fler bloggare anmält sig, dock finns det andra tidningar som väljer en mer balanserad lösning. Jag skriver även att jag själv tar steget och anmäler mitt intresse eftersom jag tycker att det inte finns någon balans i representationen av bloggar idag, men det kanske du tycker?

Göran Pettersson sa...

Jag håller med dig om att balansen idag är dålig men det beror ju på att ni socialdemokrater inte anmält er. Nu bidrar du till att rätta till den saken. Att tidningen är centerpartistik gäller ju bara ledarsidan, tycker du att den är partisk även på nyhetsplats?