fredag, januari 16, 2009

Littorin på väg att klappa ihop?

Idag så fick Luciano Astudillo Sven-Otto Littorin att tappa greppet totalt. Mitt under en debatt i riksdagen med Luciano rusade Totto ut ur kammaren. – Jag blev bara så djävla förbannad, sade han till journalister som väntade utanför. Det är inte första gången Littorin lämnat kammaren under märkliga former.

Har Litttorin svårt att palla trycket som minister?

Sist så var den sena ursäkten att han hade sjuka barn och då kan man ju fråga sig vad han gjorde där från första början. Han har ju även under en längre tid pipit över att han har så många interpellationer och frågor att svara på. Om han tycker att han haft mycket att svara på innan så kan jag bara tänka mig vilken anstormning av frågor och interpellationer han kommer att få nu. Är det så att Littorin behöver en Time-out kanske?

Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du kanske ska kolla fakta innan du går på medias beskrivning av vad som hände, han gick ut lugnt och stilla utan att säga så mycket

Krassman sa...

Anonym: Om nu han skulle flyga ut genom fönstret som en fågel eller krypa ut på alla fyra är liksom inte själva problemet med hans agerande. Det är det faktum att han som en av landets högsta politiker väljer att lämna kammaren mitt under en pågående debatt.

Jag tycker det visar på dåligt omdöme och att det är otroligt respektlöst gjort. Och min analys är att Sven-Otto Littorin kommer få det ännu tuffare i kammaren och att en Time-Out från Totto är att vänta inom kort. Han klarar helt enkelt inte trycket.