söndag, oktober 03, 2010

Knuffen för vecka 39

De gångna dagarna sedan den 17:e september har bjudit på en hel del annat och därför har bloggandet fått befinna sig på sparlåga. En vistelse i Venedig och ett par dagar med renovering av lägenhet har givit en välbehövlig paus från bloggandet, men med start från måndag kommer det bli ändring på det.

Riksdagens arbete drar igång och det kommer finns mycket att reflektera över i det parlamentariska läge som landet nu befinner sig i. Nåja, ännu en vecka lider mot sitt slut och det är läge titta på utvecklingen på Knuff-listan. Kent Persson toppar alltjämt listan med Peter Andersson tätt efter, det skiljer 122 poäng mellan listans etta och tvåa.

Största kliven bland våra NetRoots-bloggare gör Marika Lindgren Åsbrink med bloggen Storstad och bloggen Magnifika gnistor hackar samhället, mer känd som Magnihasa. Båda dessa kliver sju platser uppåt. Utnämningen för största raset står även det två bloggare för. HBT-Sossen och Claes Krantz tappar båda två fyra platser sedan den förra genomgången av listan. Övriga NetRoots-bloggare på listan enligt nedan:

2. Peter Andersson (oför)
3. Alliansfritt Sverige (oför)
12. Mitt i steget (-1)
13. Peter Högberg (-1)
15. Storstad (+7)
16. Röda Berget (-1)
17. Martin Moberg (+2)
18. Kulturbloggen (-2)
22. In Your Face (-1)
25. Svensson (+2)
27. HBT-Sossen (-4)
29. S-buzz (oför)
36. Jinges Web&Fotoblogg (+3)
39. Magnihasa (+7)
40. Claes Krantz (-4)
47. Ett Hjärta RÖTT (+1)

Krassman / In Your Face

Inga kommentarer: