söndag, mars 06, 2011

Nytt spelarbyte

Min rubrik som jag skrev för ett par timmar sedan känns med kvällens stora nyhet som väl tajmad. Ibrahim Baylan meddelade på kvällen att han lämnar posten som partisekreterare för Socialdemokraterna. Baylans uppdrag gäller fram till 2013 man han väljer alltså att lämna redan nu. I det mail som han skickat ut till oss partimedlemmar så skriver han att den viktigaste utgångspunkten är att han vill medverka till att vi får en jämställd partiledning. Ett uttalande som tveklöst skapar en del frågor, så även hos mig.


Hur detta kommer att påverka den stundande extrakongressen får vi se men att det beslut som Baylan nu fattat är en av de avgörande brickorna i pusslet som skall läggas för att skapa en ny partiledning för Socialdemokraterna. I morgon kommer vi anställda att få träffa Ibrahim Baylan på ett personalmöte och det skall bli spännande att få höra hans hans tankar och funderingar på det som nu kommer att ske. Återkommer med all säkerhet i ärendet gällande Socialdemokraternas blivande partisekreterare.

Gammelmedia på detta:

Nymedia på detta:
Krassman / In Your Face

1 kommentar:

PeO sa...

Belysande för hela processen och hur segt det är och hur betonghäckarna finns överallt. Blaylan borde hoppat av för länge sen, samtidigt som Mona t.ex. Men det är ju klart att man vill hålla sig kvar vid maktens köttgryta så länge som möjligt.