söndag, maj 30, 2010

Ännu en söndag, ännu en lista

Söndag och jag slänger ett öga på utvecklingen bland NetRoots bloggarna på Knuff, innan jag ger mig ut i solen. Alliansfritt Sverige håller silverplatsen och marginalen till Politikerbloggen på första plats har krympt under veckan. Veckan klättring gör Martin Moberg med hela fem placeringar på listan. Största raset för veckan gör Johan Westerholm på Mitt i steget, men två platser är ju inget för en sådan ständigt aktuell bloggare som Westerholm.

Vill även gratulera till att ytterligare en profil från Socialdemokraterna i Norrtälje som nu gör entré på listan. Ulrika Falk har tidigare varit inne och vänt men landar nu på en övertygande 48:e plats. Grattis Ulrika och välkommen till topp 50. Kan vara en miss från mig men ser nu att Svensson är med i NetRoots vilket jag kanske tidigare missat, sorry i så fall. Övriga NetRoots på listan enligt nedan.

2. Alliansfritt Sverige (oför)
4. Peter Andersson (+1)
12. Kulturbloggen (+1)
13. Röda Berget (+2)
14. Mitt i steget (-2)
18. In Your Face (+1)
19. Peter Högberg (-1)
24. HBT-Sossen (-1)
25. S-buzz (+1)
26. Svensson (NY)
27. Martin Moberg (+5)
28. Ett hjärta rött (-1)
29. Storstad (+2)
32. Claes Krantz (+1)
36. Jinges Web&Fotoblogg (oför)
48. Ulrika Falk (NY)

Krassman / In Your Face

1 kommentar:

Anders_S sa...

Jag var med i Netroots innan Jinge, men är ju inte socialdemokrat eller ens anhängare av de rödgröna även om jag vill ha en rödgrön regering framför en alliansregerineg. Så det är ju som jag ser det inte så konstigt om du missat att jag är medlem i Netroots. Inget som du egentligen behöver be om ursäkt för

Men jämför gärna knuff-listan med Politometernlistan.