lördag, maj 01, 2010

Att sätta dagordningen

Med en röd storm i ryggen så firade idag arbetarrörelsen 1:a maj. Den gångna veckan har varit full av utspel från den rödgröna oppositionen och med gårdagens opinionsmätning och dagens firande runt om i landet så kan jag konstatera att det är oppositionen som har initiativen. På måndag presenteras den första rödgröna budgeten och det är utan tvekan oppositionen som kommer att sätter dagordningen inom politiken inom den närmaste tiden.


Mitt egna firande var för att vara mig väldigt mediokert. Hade barnen med mig till firandet i Norrtälje vilket resulterade i två koppar kaffe medan barnen hoppa i hoppborgen och pappa lyssnade på Jens Holm från Vänsterpartiet. När Lars Dahlberg (S) äntrade podiet hade de små redan tröttnat och det var dags att retirera till tryggare mark. Kan dock konstatera att vi Socialdemokrater och även Vänsterpartiet har fått bra genomslag för våra kommande satsningar för att minska klyftorna i Sverige.

Gammelmedia på 1:a maj:
SvD / DN / SvD2 / Aftonbladet / Expressen

Nymedia på 1:a maj:

Johan Westerholm v/s Kent Persson / Tokmoderaten / Jonas Sjöstedt / Kulturbloggen / S-buzz / Veronica Palm / Annarkia / Peter Andersson / Alltid rött alltid rätt / Röda Malmö / Peter Soilander / Ulf Bjereld / Åsa Lindestam / Alliansfritt Sverige / Karin Bergh / Rasmus Lenefors
/ Jonas Morian / Nattis 2.0 / Röda Berget / Roger Jönsson / Bodströmsamhället /

Krassman /In Your Face

Inga kommentarer: