tisdag, juli 10, 2007

KD och deras varudeklartion av kärlek

I dag var det KD:s dag i Almedalen. Samtidigt som Hägglund predikar för lättare tvångsvård av psykiskt sjuka, raljerar över Socialdemokraterna och försöker slingra sig när det gäller bensinskatten så tar RFSL hela showen. Ordföranden i RFSL Sören Andersson och Daniel Juvas gifte sig i Almedalen och blev ett par, sällan har väl en vigsel varit så politisk och så rätt.
"Ett biologiskt faktum att homoäktenskap är fel”, tack för affischen Hartman

Självklart är det ingen slump att giftermålet (reg.partnerskap) skedde på kristdemokraternas dag. Kristdemokraterna är det enda riksdagsparti som är emot könsneutrala äktenskap. Trots att kalendern visar år 2007 efter kristus så envisas KD med att markera att äktenskapet bara är för vissa, och inte alla. För att citera Ola Salo i The Ark. "If you fight love, you will always be a loser". En skrämmande bild som verkligen visar vilka fördomar som styr ett parti som sitter i Sveriges regering.

Krassman, In Your Face

5 kommentarer:

Anonym sa...

Göran H är säkert trevlig privat även om jag djupt ogillar KD-s högljutt utlevda obehagliga syn på homosexuella människor.

Men varför upptäder han med vit och rosarandig kostym? Barbies könlösa pojkvän Ken för att krusa den extrema frikyrkohögern? Så gräsligt smaklöst....rosa..

Göran H är ju varken fet eller ful eller 90+ .. som kille. Tänk om han tagit på sig ett par tighta svarta designerjeans och en snygg uppknäpt sommarskjorta itället- vilken skillnad det skulle ha gjort - även för budskapet.

Krassman sa...

Anonym: Mitt i prick, Hägglund bör byta stylist. Även för politiken alltså....

Anonym sa...

Man skulle kunna vända på det och istället säga "RFSL och (s) samt deras varudeklaration av åsikter".

Vad är det för absolut sanning som krassman mfl lutar sig mot när de fördömer Hägglund? Javisst ja, glömde att vi lever i en demokrati som bara sträcker sig till pk åsikter...
Pricken över i:et är angreppet på GH:s klädsel. Lädersele med suspensoar hade kanske varit att föredra?

Anonym sa...

"Tvångsvård av psykiskt sjuka!.Ja då lär vården få mycket att göra med tanke på hur många de nu är i Alliansen.

El Presidente

Krassman sa...

Trader: Sanningen är denna att vi Socialdemokrater och RFSL delar en ideoligisk utgångspunkt där alla människors lika värde gäller. Varför har inte homo-trans och bisexuella lika värde i DIN och Hägglunds lilla värld?