söndag, oktober 12, 2008

superveckan@gmail.com


Socialdemokraterna kommer att genomföra en rad aktiviteter för att heja fram Mona och för att det känns så roligt att Fredrik för ovanlighetens skull ställer upp. Vi rivstartar med en pubkväll som sänd live på socialdemokraterna.se från Sveavägen 68. Självklart är jag på plats och jag kommer ta emot mail till programmet som vår panel som medverkar kommer att ta upp. Adressen som gäller är superveckan@gmail.com. Programmet sänds 19.45, 21.00 samt 22. Programledare är: Håkan Juholt, biträdande partisekreterare och Eric Sundström, chefredaktör på Aktuellt i politiken. Missa inte Ingvar Carlsson, Carin Jämtin och en massa andra kända och okända sossar som minglar på webben.

Fakta:
Webb-TV-sändningen 12 oktober direktsänds (via streaming) på socialdemokraternas webbplats. Efter sändningen finns programmet ”on-demand” och det kommer läggas ut på partiets YouTube-kanal. Socialdemokraterna har sedan april 2007 funnits på YouTube för att visa och sprida klipp. Vår kanal har 460 000 visningar, hundratals kommentarer och 130 olika klipp som bland annat visar tal, bloggintervjuer, animerade klipp, samhällskritik, rådslagsarbete, medlemsinitiativ, humor och musik.

Gammelmedia på superveckan: DN,SvD, DN igen, DN igen

Nymedia på detta: Arvid Falk, Erik Laakso, Tant oppositionsråd

Krassman, In Your Face

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grymt initiativ In your Face.

Debatten rockar hårt. Mona e värsta muminmamman och Rajraj är... Droopy?

Vilka är bäst på att folk jobbar? Frågar han. Bra fråga. Gissningsvis dom som jobbar. Klipp dig och skaffa ett jobb Fredrik. Förlåt. Skippa klippningen. Skaffa bara ett nytt jobb.

Anonym sa...

Ska erkänna att jag var lite skeptisk men oj vad bra det blev. Var inne och kolla till och från. En otrolig snygg och proffsig produktion.

Upplevde att det problem i debatten som vi hade med regeringsfrågan inte riktig togs på allvar (i alla fall inte när jag lyssnade) från de som fick frågor om det. Helt naturligt vill jag dock tillägga!

Kommer fortsätta att kolla om inte på plats.

Anonym sa...

Herregud vilket sömnpiller! Inte undra på att politikerföraktet breder ut sig. Visionslösa plattityder från alla håll. Betyg: 2/10

Nathalie Sundesten Landin sa...

Fick du mitt meddelande under kvällen :-)