måndag, februari 02, 2009

Besök även en annan blogg!

Nu har jag fått den stora förmånen att få blogga på min lokaltidning, Norrtelje Tidning. Innehållet på denna blogg kommer att skilja sig lite från In Your Face men bli nu inte för glada för detta. Så här blev presentationen på den nya bloggen efter en stunds funderande:

"Min blogg handlar om det ämne som påverkar våra liv, antigen vi så önskar eller ej, den handlar nämligen om politik. Jag vill gärna ge mina tankar och funderingar kring samhället i stort och den kommun där vi bor i synnerhet. Är en på gränsen till överaktiv Socialdemokrat som älskar att debattera och det är ingen skillnad när det kommer till det skrivna ordet. Gör som det jag hoppas att få göra med er läsare, utmana, uppmuntra och utvecklas genom era åsikter och insikter"

Jag kommer fortsättningsvis att blogga på In Your Face men även om jag är tvilling så kommer frekvensen på mina inlägg att påverkas av min nya blogg. Besök gärna min nya blogg så ofta som ni besöker denna, jag utlovar lika många skratt som vresiga kommentarer som ni kan hitta här.

Krassman, In Your Face

6 kommentarer:

Ulrika Falk sa...

Bra där vännen. Behövs verkligen en tydlig s-röst på den tidningen :-) Kanske fler som följer ditt goda exempel?

Hanna sa...

Instämmer helt med föregående talare.

Anonym sa...

Är det du som stängt av kommentarsfunktionen på din nya blogg eller är det tidningen?

Värdelöst med envägskommunikation, speciellt när det gäller lokalpolitik, som väl ska vara nära medborgaren, eller?

Krassman sa...

Anonym: Det var jag som hade missat den inställningen bara, nu är det fixat. Man måste nämligen tillåta kommentarer för varje enskilt inlägg med det bloggverktyget som tidningen har. Envägskommunikation går bort, dialog skall det vara.

Anonym sa...

Som vanligt snabb och handlingskraftig :)

Tack!

Anonym sa...

Hello. And Bye.