tisdag, juni 10, 2008

Frozen Yoghurt, In Your Face

Nej nu blir jag arg, hur svårt kan det vara att veta vad en topping skall ligga någonstans. Jo på toppen naturligtvis. Det var på lunchen detta I-lands problem uppenbarade sig. Jag beställde en bägare på Frozen Yoghurt i Gallerian i Stockholm, och expediten frågade vilken topping jag vill ha. Jag valde helt resolut Cashew nötter som "topping" men vad gör människan då. Även om nu nötter är strössel och inte en topping så lägger hon rubbet i botten och öser yoghurt över hela skiten. Vart är denna värd på väg. Nu fick jag en botting istället med mina efterlängtade nötter. I morgon gör jag ett nytt försök för att komma till rätta med detta elände, det kan ni vara säkra på.

Topping i botten eller vad hände med strösseln?


Krassman, In Your Face

4 kommentarer:

Gun Svensson sa...

Tänk så olika problemen ter sig om man ser dem utifrån olika perspektiv.

Krassman sa...

Farmorgun: Ja visst är det ett riktigt i-lands problem detta?

Gun Svensson sa...

Såg nyss programmet Talarna i 24Direkt där Fredrik Härén höll hov och förstår efter det att detta med i-land har invaggat oss i tron att vi vet vad vi håller på med ;-)

Izza sa...

Vet du ens varför dom gör så? :O För att toppingen inte fastnar på youghurten annars! :o Hur svårt kan det vara att ta reda på nått sånt istället för att bli sur, vaddå överreagera :O:P hahahahahaha