måndag, juni 30, 2008

Mail-terror mot JA-röstare

Varje riksdagsledamot får cirka ett ton med vanlig post skickad hit till riksdagen varje år och det ser inte bättre ut i mailen kan jag rapportera. Som om ledamöterna inte hade tillräckligt med olästa mail i sina inkorgar så hjälper nu Expressen till på traven när det gäller det korkade FRA beslutet som togs den 18 juni. På Expressens hemsida erbjuder de sina läsare att fylla i ett protestformulär mot lagen. Formulären har sedan mejlats automatiskt till de ledamöter som röstade ja till lagen eller avstod från att rösta, så kan det gå.

Vi får väl se när första mailservern kraschar?

Vi får väl se om det blir tillåtet i framtiden när FRA har alla sina nya spioner anställda, då kanske Expressens lilla "hjälp" hade stoppats. Man är snart uppe i en halv miljon mail och det kommer nog att bli fler misstänker jag. Dock tror jag att jag skickar mitt via det interna nätverket istället.

Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, populisten krassman i farten igen...du står ju bakom massavlyssning lika mycket som alla andra i riksdagen. nyss stack du ju huvudet i sanden.

Krassman sa...

Anonym: Populist alltså, det var inte illa det. Populism, politisk rörelse som vädjar till "folket" och angriper en politisk eller social elit, ofta utan att detta hugfästs i en specifik ideologi. Men det är väl oxå därför du kallar mig det, det är inte lätt att sätta etikett på någon som inte tycker och tänker utan för din norm.

Kan du utveckla det där med huvudet i sanden och att stå bakom massavlyssning? Du måste fattat något fel nämligen. Jag vill ju förbjuda internet, elektriciteten och vatten closetten.