onsdag, juli 07, 2010

Hägglund är helt sänkt

Men den här gången så är det inte hans politik eller retorik som det gäller. Läser på Aaftonbladet.se att Hägglund blivit förgiftad och förorenat vatten och att hans medverkan i Almedalen är hotad. Hans pressekreterare bekräftar för Aftonbladet hur allvarligt det ligger till. – Han är förgiftad, verkligen jättesjuk. Han har legat hela dagen och är helt sänkt.

Hägglund skulle resa till Gotland i dag för att på fredag medverka på Kristdemokraternas dag i Almedalen men idag så vet man inte om detta är möjligt. Jag hoppas verkligen att han piggnar till så att jag kan få höra hans tal nu på fredag. Kristdemokraterna kämpar för att skaffa sig en politisk legitimitet och att få höra Hägglund tala mästrande om verklighetens folk och basunera sin familjepolitik från en svunnen tid är en av höjdpunkterna för veckan här i Almedalen.

Kristdemokraternas problem i oppinionen forsätter och frågan är väl om inte detta med Hägglunds förgiftning är ett sista desperat försök att locka väljarna tillbaka till KD. Är det sympatierna för en förgiftad Hägglund som kommer att rädda KD kvar i riksdagen. Vi har ju sett många märkliga utspel under veckan och det sista är inte gjort ännu.

Gammelmedia på detta:
Aftonbladet /

Krassman / In Your Face

Inga kommentarer: